Со цената мислам дека Слипи најдобро ќе ви одговараат, само нека земе едно бројче поголеми од тие што ги носите. Во Зегин ги имате. Бејби лав што се едни пристапни со цена, малку поефтини од памперс. И мене ми се најубави, ама далеку од ефтини.
Нека земе Бејбилов мало пакување, единствено од нив немам сретнато на форумов некој да се пожали. Ние ги користевме на почеток и убави се, сега Хагис користиме и презадоволна сум, ама сепак си е до бебето.
Дали некој има користено вакви пелени, ги немам видено во маркет и аптека , како реклама на фб ги најдов
Во кипер во аеродром кај вучко има хагис пелени ама само 3ка видов 645 ден ми се чини беа Кој користи таму нека бара
Здраво Земав babylove premium 3кa jumbo, но не приметив индикатор како кај 2ка... Дали нема воопшто кај 3ка или само во jumbo пакетот?
Нема од двојка нагоре индикатор Тројка обично пакување имав и немаше индикатор. Ама па и не ти треба. Знам дека е полесно, но веќе сигурно осеќаш кога е мочана пелената со рака ако фатиш.
Мислев да не има разлика во квалитет со единечните пакувања. Иначе бебе е 4ипол кг и преминав на 3ка и некако малку големки а 2ка веќе кнап и беа па ќе видиме ноќеска како ќе биде, да не пропушти случајно дека поголеми?
И јас исто.Користевме од самиот почеток и сега кога стигнавме на 3,првиот пат купи сопругот премиум и ич не го прашав за цена.Кога отидов да купам,на каса 3 премиум го пресметаа 569,а 3 натуре 370.. и земав од натуре,ама џабе,секоја пелена пропушта и едвај чекам да и ги сменам,иако сеуште се двоумам дали да продолжам со 3 премиум,некако скапи ми се.
И јас преминав на поголемо бројче(3) кога почна да го стега двојката. Не му пропуштаа иако беа поголеми.
Премиум имаат џамбо од 92 за 899ден и имаат ластиче позади за разлика од натуре... што едвај ги потрошивме
https://www.zegin.com.mk/mk/pampers-gakichki-za-bebina-br-3-6-11-kg-62-parchina Во Зегин на 3ка гаќички, друга акција ваква немам видено.