Јас почнав да користам гаќички само за спиење негде од 7-8 месеци зашто почна многу да мрда и да се превртува ноќе (особено пред заспивање, а и во текот на ноќта) и често ја изместуваше пелената и му пропушташе. За дење си користам пелени.
Јас користев кан бебе 2 месеци ама многу пропуштаја, моментално користам pampers activ i baby love презадоволна и од двете
Бејби лов или слипи за новороденче?? Земав едно паковање 0 бејби лов и едно паковање 1 бејби лов, се мислам дали да земам и на слеепи.. некој искуство?
На почеток и не е препорачливо често да менуваш бренд заради нежната кожичка. Јас почнав со бејбилав и уште ги користиме.
Sleepy катастрофа одма првата пропушти некако мн тесни се, единствено добро е што немаат јак мирис како baby love и pampers.
Во жито сите големи пакувања се 999. Јас пред некој ден купував кутија гаќички. Незнам дали е акција или таа им е цената.
Гаќики баш купив јас. Таа цена беа пред три дена. Планирам да одам денес да видам дали се уште таа цена да направам залиха