Јас ги имам користено за бебе, одлични ни беа, ама немаше кај нас секогаш бројки. Ако некогаш немам ќе земам пак такви.
Слични се на Бејбилав по дебелина мислам, многу се меки, бели скроз, немаат никаков мирис и кај нас не појавија осип. Не се дебели, не се ко картон, многу се фини.
дали оддговараат точно на бројот, гледам 6ка немаат или немало во моментот? моето девојче користи 6ка канбебе или виолета но само навечер ставам за спиење, па да земам некоја поефтина варијанта што одговара оваа големина. иначе има 2.5 год и 18 кг
Искрено да ти кажам подобро земи други, изгор скапи ги направија виолета поскапи од памперс, подобро памперс земи си.
Виолетата ги направија скапи а дебели, крути ко картон во последно време... ако имаш дм поарно за тие пари земи си бејбилав, мислам подобра пелена нема... Исто и Канбебе ама од старите, што имаат плаво на пакетчето, не зелено..
I jas mnogu sakam baby love pravite sto gi zemav Bea baby love I epten mi se dopadnaa ama vo mojot grad nema dm pa zatoa moram nesto drugo
Премиум земи за почеток сепак види и на бебе што ќе му одговара на некои што и да им ставиш немаат гајле. За мене секако бејбилов се број еден.
Некој што ги користел пелените од Лидл на Лупилу, одговараат ли бројките според килажа и дали се добри пелените? Која цена се? Моментално користам Памперс Актив, ама сакам да ги пробам тие.