Супер им се, одговараат на килажа, мојата е 10кг и 4ка користиме, ептен се тенки. Сега мислам и на попуст им се 350 денари.
Син ми седум кила и нешто ситно има, Памперс тројка користи, веројатно и од нив 3ка ќе треба. Колку има во пакувањето? Во Лидл во Бугарија ќе одам.
Јас вчера земав од лидл во Србија. До сега не сум ги користела од утре ги отварам. Земав бр 4, 50 се во паковање и беа 799 динари, тоа би било 400 денари наши од прилика. Колку се во Грција да не знае некој?
Според мене едни од подобрите. За големиот ги користев секогаш кога имав шанса да снабдам. Сега за малово исто купив летоска и супер се.
До сега сме користеле Бејби Лав, Хагис и Памперс Актив и Памперс Премиум. Само Памперс ми пропуштил, другиве две никогаш.
Најдобри досега! Најслични ми се на Бејбилав. Одговараат на бројките. Јас имам залиха за до кај декември сигурно, море до нова година 7е се пакет во Грција, моиве кога одат без 3 пакувања пелени и 3 кутии грчки јогурт од литро не проаѓаат.
Здраво, користам baby love 3ка за малиот, има 6.5 кила. Во последно време ми пропуштаат, а и како да го стегаат, има трагибод ластиците. 4ката се од 9кг и се многу големи. Има ли нешто измеѓу бројка или не ги местам како што треба? Гледам стално ушињата на пелената од предната страна да му се пикнати скоро под него а лепенките ми се од двете страни до бројката залепени-не се допираат 1на до друга веќе.
ги пробавме Lody baby и да ви кажам супер се погодија. тенки меки, не прокиснуваат. нема иритации и убав дезен имаат многу. околу 600 ден се .
@Bella_Stella да си пишам и јас. Еве 2 дена само ги користам од лидл пелените ама вака ми фаќаат око. Претходно користев за малава на слипи жолти демек потенки од другите, ама овие како лист хартија тенки, меки, растегливи лепенки и малку пошироки. Искрено до сега не сум имала проблем да и пропушти некоја па во однос на тоа не сум релевантна
Ние користиме Pampers Harmony . До сега ниту еднаш не ми пропуштиле . И се единствените пелени од кои немаме осип во пеленска регија.
Kazuvajte chare majki … Koristevme pampers active baby gi smeniv vo violeta double care (propustaat) pa vo evy baby isto mi propustaat ne mozham edna pelena od spienje do sabajle da mu ja ostavam ako ja ostavam (pampers violeta evy baby) bebe mi e utop mokro… mi se budi 2 pati vo nokj i pie mlekce ili chaj .. zatoa i gi polni pelenite, kazuvajte koi peleni ne vi propustaat sto vi izdrzuvaat cela nokj
и јас користам baby love бебето е скоро 7 кг почнав да му ставам 4ка,ми заврши 3ката а немаме дм во градот.кај нас досега не се пропуштиле од страв дека имавме црвенило не му менувам