Џабе им е кога им го уништија квалитетот. Искрено мислам дека пак поскапо доаѓаат од зегин ххл пакувањето.
Да тотално уништени, плус ххл намалено е пакувањето со број на пелени имаше 86 во ххл сега 74... 800 денари беа кога почнав да ги купувам. Следно пробувам од тие од стокомак.
И јас да ги пофалам тие од стокомак, му ставав виолета за ноќе зошо сигурни ми се ама ноќеска му ставив спремна за да станувам и го преоблекувам ако пропушти, не пропушти. Одлични се пелените.
389 денари мислам. Преубави се. Јас земав и 5ка и 6ка има околу 13 кила. 5ката е кнап а 6ката дури голема е.
И јас потврдувам за тие од Стокомак, супер се, 4ка зедов, 8+ кг е моето, 389 ден се сите само различна бројка, во 4ка се 48 парчиња, 8.1 ден иди пелена.
Пуфис ок се? За големиот зимав , добри беа сега гледам ги донеле у зегин со шаренки мотиви, сакам да ги сменам виолетата и се прави црвенило од нив и како да не се меки како порано, покрути како да се … или грешам ? Но и цената ако не се на акција им ја напраија плафонска .
Ако мислиш за пелените 1+1 се во рамстор 699, во големиот рамстор беа пелени плус мало пакување гаќички, а во капиштец ги земав пелени +пелени за иста цена. Во зегин има некои Фантомски дизајнирани 1+1 но ги нема никаде, барем до сега каде што побарав Аеродром и капиштец, онлине има ама само 6ка. Ако најдеш пиши.
На почетокот ми беше страв да ставам преку ноќ, па му ставав бејби лове. Но ги пробавме последниве два вечери и супер се покажаа.
Од 9 и пол ставена сношти со 8 сабајле, полна скроз не пропушти. Бебе е 3+месеци, 8+ кг и користам 4ка.