Кој број да земам за 12 кг ? Бејби лав користиме 6ка(и 5ка му се ок ама 6ка му се покомотни), од овие да земам 5ка или 6ка ?
Jas sum prezadovolna od CanBebe taka da i za prvoto i za vtoroto preubavi se i edonstevni so ima brojka 7 poveketo firmi i nema.
Другарка е задоволна од нив и се залетав еднаш земав, земав 5ка пошто по килажата назначена на нив ми беа ок за детево ама испаднаа мали и плус тоа гелот што е така не ми се свиѓа, дали 5 пелени искористив и и ги дадов на другаркава.
Сакам да сменам памперс премиум за некоја поевтина варијанта, што ќе ми препорачате? Освен бејбилав, не му одговараат.
Јас користам моментално од Лидл, многу се убави, ама дека нема кај нас Лидл а ми завршуваат и ќе земам од Стокомак, пробав една, исти се буквално, меки, тенки, упиваат и не мирисаат.
Јас земав од стокомак пред недела дена, цело газе му се нафрли доби огромно воспаление па дури и накај стомачето кај што завршуваат пелените, нема шанси да купам уште еднаш, не знам и зошто пробав нешто неиспитано… Користевме памперс премиум ама прескапи ми се, сега не знам веќе што да купам од страв