4ка или 5ка користите? Како се во споредба со други пелени во големина? Мислам на калап. Да ги испробаме и ние.
Јас за навечер користам памперс гаќички ноќни. Презадоволна сум. Си купив паковање од 28 пелени и ставам 8-9 ноќе ја вадам по 10-11 часа. Зависи како ќе стани.
За преку ден 4, за ноќе 5ка, околу 9кг се беблаци (инаку користевме бејбилов 4+ за девојчево и дајперс 4ка за дење, 5ка за ноќе за машково). Мене ми се многу слични со бејбилов и во калап и така тенки, нежни. Е сега на машково и овие знаат да му пропуштат, многу се врти ноќе, не фаќа позиција, и му се изместуваат, па ќе истече од некаде, ама со девојчево немаме таква мака и овие супер ни се погодија.
Супер се со првото мн ги користев, мн беа ефтини, ама имаат миризба, со малово сега зедов да пробам, му одговараат, истрошив едно пакетче, ама овие од Стокомак се поубави од нив, засега не ги менувам.
Две ноќи ги ставам повисоко и пелените не ни пропуштаат. Да не се радувам предвреме но може тука сум грешела цело време. Ме спаси мама, фала ти многу
Пак ни пропушти вечер Таман се израдував. Ај може не ја ставив добри навечер, со сила ја ставаме од што се тегне и врти на стомак.
Тие што користите памперс актив бејби дали има голема разлика од 1 и 2? На акција се во жито па се мислам дали да земам 2ка.
Е не е за 2ка. Јас кец скоро до 5кг користев ама знаеше да ми пропушти и тоа е знак дека веќе се мали дека треба наредна величина. И сега ако вели од 9 кг поголемите јас со 8 кг веќе почнувам да ги користам.
На синко во градинка му ставиле дајперс ( снемало наши). Ми се бендисаа многу и купив Ме интересира цената. 449 ден 6ка со 38 пелени е регуларна цена или акциска е ?! Толку ги земав на акција во нашиот маркет
Koja im e cenata dali znaesh i jas koristam takvi 1 i dali ima 1 vo zito gi gledav ama izgleda od 2ka se pa nagore
Значи тие во жито што се на акција се со помалку памперси и доаѓат поскапи од другите,јас купувам 4 памперс има 90 во пакетче,а во тие од жито има 74.Кога ќе поделам по памперс доаѓаат поскапи.
Во Стокомак земав последно околу 580 денари беа сите бројки. Е сега јас 4ка земав, за 6ка не забележав.
Иста е цената на сите бројчиња Само со секое поголемо бројче се намалува бројот ( количината ) на пелени во пакетот