Babylino најдобри не ми пропуштиле не направиле никаква реакција меки пријатни впиваат не мирисат.Во последно време памперс ме разочаруват со квалитетот им мирисаат лошо и кога бебе ке се измоча смрдат ужасно..Затоа овие топло ви ги препорачувам..
Kade gi ima ovie babylino? Inace ovie Pure vo Zito ili Stokomak, kade gi imase, i dali ste zadovolni. Vaka ok cena imaat ama dali gi biva https://bigshop.mk/product/пелени-pure-2-mini-3-6кг/ I kolku da zemam broj 1, tie od 2-5kg sto se? Dali da zemam nekoe pogolemo pakuvanje od 80 peleni primer. Ili pomalo, da ne mi ostananat
Ги имаш во рамстор, супер тинех, дм, жито, јас земам 4ка ние сме 7 месеци во едно пакување имаш 50 пелени цената е 650 зависи од каде земаш секаде не им е иста цената знаете барем кај нас дека секаде нема иста цена секој става колку му одговара но најмногу сум ги платила во дм 670 а најмалку во рамстор 619 позз пробајте нема да зажалите, искрено користев памперс премиум, актив, гакички страшна катастрофа се веке.
Искуство со прлените на Виолета, засега користиме памперс актив ама како да го стегаат ластичината.Користиме 2 а уште не сме 4 кг
Јас купив пред две недели супер се,не ни пропуштија,ама сега неможам да најдам нигде бр.5,ниту онлине нема
Јас наминав да ви кажам дека вчера земав Пјур од жито искрено ептен сум задоволна, не мирисаат воопшто и цела вечер не пропуштија. Сега на акција се во жито 399 денари. Чисто колку за инфо 2ка пјур одговара на 1цА памперс.
A za izleguvanje od bolnica ke gi biva li? Utre sum na pregled, bi trebalo bar 3kg+ da se rodi malovo. I da ne gi smali brzo pa, gledam baegi ima 68 na broj se 2kata vo pakovanje. Ne znam koe e tempoto na dnevno trosenje peleni
Lea.Messi фала земав денес ги пробавме ми се допаѓаат тенки се и доста собираат ќе видиме како ќе ја поминеме ноќта со нив.
Мајки на момчиња,го кревате ли курето нагоре? Јас не го кревам,а сепак се полни пелената ноќе цел преден дел од лепенки до средина,а позади празно. Од што нема веќе простор каде да одат мочките му прокиснува од страна. Дали да го кревам или што е проблемот?
Не го кревам. На прсти се брои колку пати ни пропуштила пелена во овие 8 месеци. Види да не му се мали/големи пелените.
I jas go imam istiot problem denovive. Kureto ne mu go krevam,a pampersot od prednata strana utop mokar,pozadi suv. I nokje se preslekuvame posto pizami I bodi mokri. Kupiv pogolema brojka, pa ke vidime rezultat i ovaa vecer. Vcera prvpat mu staviv od pogolemata brojka,posle edna nedela konecno so suvi pizami se razbudi.
Не му кревам и јас, стави му ја напред повисоко. Првиот и вториот месец 10-13 пелени трошев сега на 4 месеци 7-10 кака моево почесто, сега 6 пати сигурно а можи и повеќе по помлаку. А новороденче нон стоп какан затоа толку трошев.
Мали да не му се пелените или пак големи па кпга моча му се крева нагоре курето и прокиснуваат? Јас не му го кревав баш ради овој проблем али секогаш сум гледала да му се нормална големина пелените. Почнаа да ни прокиснуваат 8ми месец негде кога пиеше многу млеко и течности среќа на 9 месеци го откажа млекото и се среди прокиснувањето.