4ка Бејбилав користевме веќе беа тесни,пред некој ден купив 4+, тие се од 9кг он има околу 8600г ама не видов некоја голема разлика. Следно ќе пробам со 5ка,зошто и со 4+ една ноќ му пропушти странично.
Ovie babylove da ne se smeneti nesto? Ne bea vakvi so golemiot koga gi koristev. Sega kecot i dvojkata super bea, trojkava kupiv cela kutija nekako sekoja pelena ja vadam zolta od mockite, mokra, i plus koga e polna mirisa epten. Ili ovie sto se poedinecni, ne vo kutija, moze se podobri ili isto e? Neznam koi da zemam sve se smeneti od pred sedum godini. Violeta citam i tie gi smemile a mn ubavi bea porano, babylove eve isto. Pampers premium i tie mi mirisaat nekako a i ne mi se svigja vnatre kako mrezesti sto se koga e polna i ostava od gelot na gazeto kako pamucinja. Bekutan vidov i tie gi smenile ne se ko porano karton do tolku, pa ajde gi probavme na prvata kaka utop cel grb nagore. Preporacajte asalni za novorodence. Pufis kakvi se?
Да, кутиите се сменети, не се истите. И јас со големиот ги користев, сега немаат врска. Со малово свашта сменив, сем кан бебе ништо друго не ми смета, сега сме на овие од Стокомак и многу ме бендисаа, со тие од Лидл ми се на исто рамниште. За цената и поише од добри.
Јас не сум од Скопје и во локален маркет цело време ги има. Не би ги менувала за ниедни, освен некогаш што пробувам други од радозналост. Ама што и да купам секогаш им се враќам на Huggies.
Исто и јас се надевав дека 4+ ќе бидат поголеми но да ја потрошам кутијава зимам 5ка. Бебе има сигурмо 9кг, но 4+ му оставаат црвени линии на газето. Инаку кај мене не се случило да ја носи повеќе од 6 часа зошто станува еднаш навечер и ја менувам па не ни е претекло до сега.
Во жито, рамстор, дм, кит го..Нам одлични ни се впиваат немаме реакција до сега не ни пропуштиле не мирисаат,топло препорачувам во последно време памперс ме разочаруваат мирисат лошо кога бебе е измочано и пропуштат дури и гакичките..
Користам бејбилав пелени 2 шо се до 6 кг, бебето е скоро 2 месеци, 5100кг и скоро цело време пропуштаат. Дали му се мали или да фи сменам со други?
Има ама ги нема кај нас за жал. Јас купив едно пакување од Анифарм, последно беше на залиха и од тогаш немам видено таму или на друго место. Многу се убави, за ноќе ги користев ниту еднаш не пропуштија. Инаку, ова се истите пелени Daipers во поинакво пакување.
Супер беа пред 5 години ги користев еден период за првото, сега зедов од акцијата 5ка за ноќе да ставам, иначе уште е на 4ка од Стокомак ги користам кои се супер.