Земав 5ка, нешто се поголеми од тие од лидл ама вака се ист квалитет. Една и ставив вчера преку ден. А за ноќно деновиве ќе пробам. Да дотрошам виолета и лидл.
Мене ми се малку чудни бројките. 4ката му е мала а во килажа влага во таа бројка, а 5ката му е дури и големка да речам ама не пропушта, ок е.
мојата e 10.5-11 кила. слаба е. нема бутчиња. 5ка виолета се баш таман. 5ка од лидл се скроз кнап, а 5ка од стокомак се така комотни. се надевам добро ќе се покажат.
Ние бевме 8ипол кила ама се разболе и се исуши, којзнае дали е и 8 кила сега. ама па има бутки, газе, така да исполнува. 4ка му беа кнап под стомак му беа. Додуша моето е долгичко и затоа може да му се мали 4ка.
Ауч манекенка да будем а? Не дека до 2г мојов ѕвер ќе качи нешто, на 6м беше 6ипол кила и до година крена само 2 килца за 6м.
Да ги споиме двајцата нема да имаат ни пролазна за да ги свртиме со седиштето напред во кола, ја така се зафркавам со моево и на другарка, двајцата се шпагети. Мојов е ко билдерче, високо, тенко ама со бутки и рачиња мислиш со мускули, а како не би, лази по цел ден ко некоја мравка е. И газе има тртлесто исто од што многу вежба.
Срцка, ти личат дека ќе одговараат за 10кг? Цело време мењам пелени, расте у висина само и се живо пропушта. Не знам ни дали има 10кг уште, ако не е пак намалила.
Вечер ќе и ставам за прв пат за ноќта.Вака денски се ок. повисочки се нагоре и кај бутчињата се ок. Помалата бројка мислам дека ќе се мали. Мојава е 86 цм, 10.600 ја измерив
Мене многу ми се свиѓаат од стокомак, мекички, пријатни, ама на машкото ептен му пропуштаа, секоја ноќ скоро, на женското двапати и се изнервирав и по стоти пат си се вратив на дајперс. Сега имаат нов дизајн и име, babylino, ептен се подобри и 5ка се одлични за околу 10кг. Јас ги земам од жито, 645 ден.44 пелени, ама сигурно ги има и во поголемиве маркети. За девојче мислам и од стокомак се релативно ок, ама за машко според мое искуство, не.
Mamicki sto mislite za pelenite PREDO BABY MOLFIX ELBEBeK elite TANI SLIPP bebe? Dali spored kilaza spored golemina se dobri, dali propustaat? Dali imate crvenilo od nekoi od ovie?
Сум завршила со експериментирање со пелени. Не знам како пелените што сите ги фалите нас ни се тотална утка. Исто беше и со тие од Лидл, сега и со овие од Стокомак. За два дена користење три пати утоп се направи од кои два пати во сред бел ден.
Потенки се, и двата бренда, најверојатно затоа не ви одговараат. Можеби мочка со појак млаз и се прави утоп. Кај мене така е малото, моча поретко со јак млаз, а големото мочаше цел ден по малку.
Па не знам дали мочка поретко, секоја пелена е мокра дали повеќе или помалку. Многу тенок струк има, а овие се без ластик и мислам дека тоа е маката. Ги стегам повеќе ама џабе, на ноџињата му прват линии а горе шлапаат кога ќе се преполни. Сабајле цела беше изместена. Полна беше да, ама Хагис била и повеќе од тоа полна па не пропуштила. Иначе се ептен мекани и со убав дезен и баш ми беше мерак да ги пробам, ама ништо.