Babylove za novorodence,dobri se. I so cenata kako se. Tocno deka ke mensm moze nema da odgovaraat site, no bi sakala da zemam nekoi so normalna prist
Mnogu poevtini od pampers, da ne recam na pola cena ama dosta razlika. A kvalitet duri i podobri mi se od Pampers active primer. Drugi nemam probano od pampers. Pure i Sleepy isto probav, ama Babylove mnogu podobri. Becutan nikoj ne mi gi pofalil. Samo so brojce vidi. Ete jas se 2ki nazemav, bebe se rodi 3.800 skoro i sega sme 4kg i mali ni se ni protekuvaat. Taka da ne pravi zalihi, ako zemas broj 1 za vo bolnica samo edno pakuvanje i dosta ti e, 20tina peleni ima broj 1 taman e.
Vo red, ke zemam babylove br.1. kilaza si pisuva na niv. Za vo bolnica tie pa ke vidam natamu. Od kade gi kupuvate najcesto. Lesno se naogaat gi ima sekade
Само во ДМ ги има, малите пакувања имам чувство ко секогаш да ги има, не знам зошто, ако не на рафт на посебно место ги има куп или прашувајте ќе ги најдат во магацин.
На ќерка ми и се правеше осип од памперс пелени и од хагис. Од хагисот беше страшно, не ја бришев со влажни туку на секое ја миев и ја мачкав со жолтата крема на фрезидерм. За недела се повлече. Ние после сите испробани цело време се враќаме на дајперс, по ново babylino, најмногу ни одговараат. Со новиов дизајн конечно машково се буди суво 90% од времето, женсково нема осип. И секогаш имам памперс гаќички, кога се пребесни им ги натнувам нив за да не се борам со диносауруси. Инаку чудно од памперс гаќичките не им се појавил осип, а од пелените да. Ако успееш да ги најдеш во близина babylino топло ти ги препорачувам.
користев виолета не пропуштаат нема осип. ама се пошироки и му прават линија црвена кај што е ластикот. памперс премиум ни се супер ама се доста поскапи. Пробавме и лоди бејби добри беа. само ме нервира внатрешноста на пелената што е плава а не бела. исто и бејбилав имам земано дали бројчето не ни беше погодено многу ни прокиснуваа тие дајперс сензитив многу дебели некако. две пакувања од второто почна да се осипува. мислев од пелената е па земав кан бебе они па помал калап иделе некако кнап точни ама ко залепена пелената . и дали што му беа толку залепени неможеше кожата да дише бетер се довцрви . се вратив на дајперсот реков дека поголеми ќе дише кожата а и само што го отворив две три пелени таман да ги дотрошам и некако се среди осипот со маст за потпарено. и сега да ги потрошам и дајперс и кан бебе- кан бебе лити мн некако се кинат лесно. . незнам што да земам следно? Овие ги имате користено добри се? погоре членката прочитав дека ги користела баш овие? исто каква крема за газе користите за заштита од осип секојдневно?
Овие се Дајперс. Јас сум многу задоволна од тие од Стокомак искрено. За газе користам на Мустела и на Фризи Дерм таа големата што е туба.
Јас на моево на тие од Стокомак морам да им ги преклопам лепенките за да му е убаво наместена и да не му шлапа. Истрошив едно пакување и вака наместени не му протекуваа. Многу се мекички ама ептен ми се тешки за ставање, особено периодов кога менувањето пелена ни е боречка дисциплина. Верно им се вратив на Хагис.
Превише е да земам 3ка на 3.500грама. Овие некој ги користел https://ananas.mk/proizvod/lody-baby-peleni-1-novorodence-76-br-2-5-kg/1067998
Јас пјур од жито ги користам и супер се ниеднаш немаат прокиснато. Кан бебе имам користено со првото и тие ми се ептен убави и никогаш ми немаат пропуштено. Бекутан се премногу дебели не би ти ги препорачала. Пуфис се добри само кога мочкаше тогаш малипт многу некако тежеше пелената од гелот затоа и ги сменив на бејби лов. Иначе верен фан сум на бејбилов зошто се тенки и никогаш не ми пропуштиле ако е соодветно бројче. Ако ти пропуштале сигурно бројчето не било во ред.
Od denes do 31.01. akcija na site golemini peleni i gakicki SLEEPY vo zegin. Se mislam eden paket za novorodence da zemam. Mislenje iskustvo za sleepy
Јас прелошо искуство такпв исип од 3 пелени само месец дена му луфтирав газе зошто беше како соѕвездието на млечен пат. Едвај го средивме.