Koi se sega tie pjur milion peleni smenile dur rodam jas vtoro violeta si bea najubavi sto im trebase da gi menjaat i niv
Виолета се картон, картон. Бар тие што ги пробав котонот. Овие Пјур ги има во Жито, памук се скроз, ама не се тенки ко што сакаш ти. За тенки мислам дека Хагис ќе ти се погодат најмногу. Ама нема редовно во Кипер. Ако носите 3ка, земи 4ка од Стокомак, ти викам помал калап се.
Беа ама и нив ги уништија после пола година од кога ги направија ххл пакувањата и кога качија цена. Кан бебе се тенки не е мн дебели ама помал калап се од другите пелени.
Aj ke zemam od stokomak pa ako ne ke gi nosi ponataka ako se golemi. Taman dur gi dotrosam love i lino moze ke i stanat tocni. Hagis barav vo Kiper nemase. Najubavi bea viloeta pred sedum god i babylove isto samo niv gi koristevme.
Falaa mila, izgleda golemi mu bea na detevo na pocetok, sega gi potporasna i ok mu se eve i becutan 2ka i babylove 2ka zemav sabajlevo. Pure mi se dopadnaa, mislam nijansa pomalecki idat od babylove
2ка да малечки ама 3ка се доста поголеми. Кај нас пјур 2ка кога и беа веќе тесни и земав 3ка леле мајко да ја преклопиш со лепенките и високи доста.
Значи не можам да сватам котистиме бејбилав пелени 3, бебе имаше 6 кг пред две недели шо значи според килажа се ок и пак понекогаш пропуштаат. Не знам дали до мене е не знам да ги наместам пелените или до пелените. Ми се смаче да го пресоблекувам цел а претпоставувам и него. Не знам кој други пелени да ги пробам
Кај прокиснува? Машките повеќе напред мочаат, назад е сува скроз, кај мене досега нема прокиснато од мочање а пробав повеќе пелени, останав на Био Биа Стокомак, најдобри му се. Ми беше зборот ако ти пушта напред ставај ги напред повисоко пелените.
Ко така назад со ластик да се обавезно, овие од Стокомак немаат ластик, и тие странично ластичињата да му ги исправуваш да не се пикнати внатре и земи поголема бројка пробај.
Само да ви кажам дека ги пробав пелените на Lody baby и се ужас, немаше пелена да не пропушти, воопшто не ми се допаднаа.
Jas koristev 2ka na novorodence. Moja drugarka mi podari, ona so dvete deca isklucivo tie gi koristi. Nemase reakcija od tipot na isip. Meki tenki bea, mi se dopadnaa kako se izraboteni. Ama Babylove od Dm povekje mi se dopagjaat. Za propustanje, tie prvi dve nedeli sve zivo mi propustase, izgleda golemi mu bea pa site mi protekuvaa, taka da ne mi e reper toa. Mislam zemi si edno pomalo paketce pa probaj. Mene zasega site ubavi mi se, i Pure od Žito i Becutanov gi bendisav.
Јас имав за првото земено и ми се исипа и тоа месец дена го лечевме. Имаат катастрофа се искрено гелот истекува и некогаш кога ќе ја допрам пелената од надвор како влажна да е.