I mirisaat mnogu na mocki koga e polna pelenata. Sabajle cela soba duri mi mirisa na pelenata. A najubavi peleni bea na vremeto.
@FancyGirl* @.tamara. Ве прочитав за babylove br6 пелените, истото ни се случува и нас. На првото мочање пелената е влажна однадвор, а на второто е веќе прокисната :/ Сменивте ли некој други пелени? Деновиве треба да купам, а не ми се зима веќе на babylove, се е водено и боди и хулахопки, катастрофа. Ако испробате некој други и да сте задоволни обв пишете, зошто ние до сега немаме искуство со други, освен премиум кер скроз на почетокот.
Od koi ste pozadovolni pampers premium ili pampers active? Koristime premium 3ka vekje nekoe vreme i super mi se, samo sto mi mirisaat mnogu sabajle na mocki od cela nokj, ne znam dali site peleni taka Ili koi drugi da gi zemam? Babylove gi koristevme na pocetokot i 3kata nekako ne mi se svigjase..
Пробани кан бебе денес и топ се исто тенки како памперс актив бејби. Мислам дека со ова бебе овие ќе ги терам ме разочараа бејбилов...
Немој да бидеш сигурна. Ако е живо бебе како моето ќе бидат вечито ко растурени внатре, ко да е собрана топка од памукот на едно место. Бар летоска такви беа. И кај моето направија осип.
И јас ги заебав бејбилав. Последен пат немаше , и купив Кан од зегин. Пропуштаат инаку ама многу ретко се дешава и најчесто е изместена, препишувам на тоа што детево буквално у сите позиции спие. Сабајлево беше пропуштена пелената ама не сликнав да видиш како спиеше. Па и јас ќе попуштам така, а не па пелената
Da ne znae nekoj koi peleni vo Remedika gi koristea? Dali bea canbebe ili pampers mozebi ne se sekavam. Tamu se porodiv i znam nekoi so zolto nesto bea ama ne bea losi, od istite pisle i na kontrolite koga odevme i stavaa. Ic ne mi tekna da vidam togas so babylove bev okupirana
Znaci sum gi zapamtila. Ke gi probam i tie ajde...da gi potrosam ovie babylino pa i dve pakovanja zemav uste
Веќе 3 дена користиме babylino. Досега не мy пропуштиле, ама се многу подебели пелените и погруби ластиците.. Планирам деновиве да земам и huggies, мислам дека за нив прочитав дека се потенки од искуства па ке видиме.
Jas gi koristev premiumot, no pocna da mi se frla osip od niv I gi smeniv so violeta premium I odlicno mi se nitu mirisaat nitu propustile, a activot gi koristese sestrami mnogu mirisaat od edno mockanje epten mirisase I ona se prefrli na violeta air dry I e zadovolna
Ене ги и моите пакети си стојат во плакар, исто 3ки земавме. Од сам старт почнав со нив, со 1ца, и задоволна бев, затоа продолжив со 2ка па сеа 3ка. Јес да знаат да протечат и по добро местење, пак истото. Имаш искуство со некои добри проверени? И да сакам да сменам, не знам кои
Пред 5 години кога го родив првото дете, за кратко време нешто се смени со паковањето на памперс (значи во тек на 2019та) и уште тогаш приметив дека мирисаат ужасно кога се мочани. Мислев да не е таа големина или тоа пакетче, ама сепак сменив и дајперс користев натака. Очигледно преку 4 години не се поправиле.
Babylove preeska mi propustija kakuska i toa. Do sega ne mi se desilo vaka. Iskreno Becutanov mi se dopadnaa iako podebeli, ne mi pustile voopsto do sega. Mi dadoa gratis edno pakovanje 2ka so 66 peleni, i mislev da gi frlam, citav se isipuvale mnogu, ama eve top mi se pogodija mene, 4.5kg i taman mu bea i visocki i komotni. Ke sliknam posle so babylove za sporedba. Planiram Pure sledno da zemam da gi testiram pak, edna 2ka potrosiv, ama prvite denovi, i eden paket Sleepy 2ka, togas site mi propustaa izgleda deka pogolemki mu bea. Pampers activ i Babylove gore dole isto sum zadovolna. Samo Pampersov mirisaa na mocki mnogu.
И мене од болница ми дадоа 2 3 пеленки Бекутан и да ти кажам и ги ставив, си ги искористив. Стварно не беа лоши само тогаш и беа големки. Гледам на темава ќе треба да експериментирам. Тие pure каде ги има?
Nekoj ako ima Pjur neka stavi slika id samata pelena kakva e vnatre me interesira Ako najdes hagis vo skopjevo pisi od kade