Јас неодамна почнав да ги користам за ноќе и да ти кажам супер се. За цената и одлични. Зборам за пафис сензитив, во бело пакување (дека гледам во зегин има некои други pufies fashion). Памперс пентс немам користено за да споредам. Спојлер: Вакви
Лелее од пелениве вака мирисале бебињава? Ја му викам на маж ми, абе детево нешто доле мириса 2 3 дена, а бањата, стокмена, викам што е работава..вика абе мочана затоа..значи задоволна си од pure?
Ако веруваш мојата облека мирисаше од што лежеше на мене на доење ужас ! Задоволна сум супер се покажаа, не мирисаат, убаво се местат до сега еднаш ми протече ама не ја залепив убаво кај спојката. А и цената е мислам доста пристапна 480ден 68 пелени
Ќе ги дотрошам овие што останаа, и дефинитивно ќе ги пробам pure. Инаку да, и ценава таман ми се гледа.
Кажувајте замена за babylove пелените. Многу ни беа погодени, многу бев задоволна. Откако ги сменија. Првата кутија само неколку памперси пропуштија. Завчера нова кутија земавме, и многу често пропуштаат во спиење, завчера три пати и менувсв пижами ноќта. Кои пелени се слични на нив, од кои сте задоволни да ми предложите некои?
Јас ги земам, некако иста цена ми се со памперс мислам, ама повеќе ми се допаѓаат. Памперсот ми пропуштаа и кај машкото и кај женското, пафисов кај женското се супер, кај машкото ми пропуштија. Земав 4ка досега, сега земав 5ка, машкото има 10кг, па да пробам со нив сега. Ќе се држам до нив додека не најдам подобри, ама без гаќички не се оставам.
Pjur citam gi falite kakov e kalapot vo sporedba so babylove. Babylove koristime br 6. Ne znam kolku kg ima ona povekje vo dolzina raste,kilaza nema mnogu mozebi 10kg taka lupam sega ne mi e merena . Pokazatel mi bese stom pocne da ja stega pelenata kaj preponite ili propusti treba pogolem broj. Ama konstantno koristev babylove. Sega za drugi peleni ne znam za brojceto. I dali ovie pjur imaat lastice pozadi kako babylove pelenite. Moze nekoj da ja slika samata pelena kako izgleda me interesira.
Исти калап се во должина а во ширина се поголемки т.е. убаво се растегаат. Мислам дека ластикот е на лепенките не позади.
Немаат ластиче позади. 5ка Pure се од 11-20кг, син ми е 14кг и му се премали еве споредба со Babylove и Babylino. И ние сме во потрага по нови пелени. Babylino не пропуштаат дефинитивно ама се предебели, па затоа зедовме од другиве. Потенки се Pure и многу слични на Babylove, ке земиме 6ка и се надевам ке сме задоволни.
Вака на сликава многу тесни ми делуваат во споредба со babylove, вака тесни беа во калапот sleepy тие ми пропуштаа еднаш ги пробав и толку. Ај ќе пробам 6ка од pure па ќе видам. А дали babylove се сменети само во кутиите што се? Тие што се помалите пакувања може не пропуштаат, има некој пробано?