Квалитетот е крш не се сменети кутиите. Гелот им тече дури и од надвор на средина пелената знае да пропушти не од страните.
Не знам ,јас не сум забележала. Скоро 7м како ги користиме,се случило да ми протече течна кака од грб или кај ластиците. Некогаш и ноќе странично во спиење,ама генерално сум задоволна од квалитетот и не забележав промена.
Има промени кај 6ката нели имаше ластичиња што се вадеа надвор од страните сега ги нема, како гаќички се од страните. @Brpbrp
За новороденче би било подобро да земам Памперс, хагис или бејби лов? Ве молам за совети што имате искуство со овие пелени
Ги зедов пјур пелените. Искрено не можат да се споредат со бејбилав. Многу ги засакав тие пелени,многу ни беа погодени и сега ниедни не ми се свиѓаат. Овие пјур ми пропуштиа два вечери по ред ама веќе сабајлето пред да станеме кога беа преполни со мочки, значи ок се не пропуштаат толку како што е случај сега моментално со бејбилав. Ама претходно бејбилав никогаш не ми пропуштале дури ни по 12,13 часа. Пјур не ми се свиѓаат што го немаат позади ластичето како бејбилав, и кај лепенките се чудни. Ем не се лепат добро, ем некако кратки се земав број 6. Ќерка ми има 10кг на пелените пишува од 15-27кг, а јас одвај и ги лепам лепенките ,кнап и се, не можат да се оптегнат. Има некои пелени слични на бејбилав?
Huggis mozes da gi probas mnogu se ubavi ne prepustaat imaat lastice od pozadi, ubavo lepat, jas Sega gi zemav prvo paketce ni e i sum zadovolna.
Со сите три имам искуство. На почеток користевме Памперс актив и Памперс премиум, ок се, ама ништо посебно за цената. После некој период користевме Бејбилав, ок ни беа 2ка, на 3ка кога се префрливме некако не ми се свиѓаа. Не пропуштаа, ама потенки и понеубави ми беа. Сега читам ги расипале. Хагис користиме веќе подолг период и за мене се број 1 пелени и не би ги менувала за ниедни други.
И јас сум разочарана од новите бејби лове, ни пропуштија странично што досега не се случило... веќе незнам од кој да земам.
Мене бејбилав сеуште ми се добри и немам идеја со кои би ги сменила ако почнат да пропуштаат. Хагис сеуште ли ги има само во Кипер?
Мене пјур искрено 2 пати само ми пропуштија во 80потрошени пелени по моја вина сакав да го преоблечам без да го разбудам и не ги ставив точно За сега сум задоволна од нив
Jas zavrsiv so 2ka babylove. Sega 3ka pocnav, 2kive veke go stegaa i edvaj gi lepev, kaj butkite mali mu bea. 3kava imaat plavo lastice pozadi, zasega mi se dopagjaat, tenki se, ne mi propustile. Do dusa dva dena samo gi koristam ke vidime. Samo koga kaka mnogu nakaj grbot se kakuskite, uste malce mislam ke pretecat i pravo vo grb ke otidat, a ne e tolku polna pelenata. Dali mozebi uste mu se golemki?
И јас користам 3ка за малава, да ти кажам искрено не се случило а да не и пропушти кога кака. Дека течно кака, на грбчето секогаш лом се прави, знам да си перам бодиња/шпикозни. Вака точни и се. За мочкање не се случило да протечат ама за какање да.