Jas koristam 4, 830 den 66 peleni. Pa od prilika se ista golemina Kako baby love samo sto se epten malku podebelki za nijansa I imaat ubav golem lastik nazad Kaj grbceto.
Јас користам Sleepy од раѓање - никогаш немала пеленски осип или пропуштање, единствена мана им е што поголемите броеви (6) се чудни - висат некако. Пример малава има 14,5кг - бр.5 и се мали до таман бр. 6 и се големи. Гаќичките се исто супер и кај ластикот и колку обвиваат
Кан бебе и тие катастрофа дојдов да се пожалам јас ќе треба други да се бараат сега крајна опција овие хагис да ги пробам.
Дали има број 6? Исто сакам да прашам што ви се покажало како ефикасно за осип, веројатно од пелените?? Користам редовно од кремата на Frezyderm но нема подобрување, па зедов Weleda и мислам дека ни таа не помага.
Кај нас само маст за потпарено во еурофарм ја има некои 300 и нешто денари е. Мислам дека сите бројчиња ги има во веро. Барем во Скопје сегде ги имаше во Веровците.
Кај мене судокрем помогна, еднаш како топчиња му се појавија баш кај ластицоте од памперсот на мм таа му ја дале во аптека, вечерта намачкав сабајлето немаше ништо
У пичку матер , останаа саглам пелени некаде? Бејбилав, кан бебе, тие од стокомак како и да се викаа, све живо пропушта аман
Ти реков за Кан бебе, се собираат топка, ко мислиш цел ден несменета пелена. Јас ги земав овие од Кипер што се по 250ден, да ги пробам чисто, па да видиме. Земав 4ка, иако од Стокомак користам веќе 5ка пошто 4ка му се мали, па да видиме.
jas molfix koristam od 40 dena do sega...veke sme 7meseci,imaa na 2 3 pati proteceno koga imala epten tecna i obilna kaka...realno sum zadovolna od niv
Ovie hagis imaat plav gel ko sto gledam na slikata pogore? Koristev pampers so takov plav gel ednas ic ne mi se svigjaa. Inaku ovie babylino se dobri, ne mirisaat, ne propustaat. Edinstvena zamerka mi e sto se mnogu debeli, kako sirok povoj da nosi bebe mu doaga sledno bi gi probala tie od stokomak najverojatno, ili mozebi da zemam violeta ama vikate i tie ne se ko porano... Od koga preminavte na cetvorka? Trojka koristime spored kilaza se ok ama kaj butkite crveni linii od lasticite... Cetvorka vikam pa golemi da ne i se..