Јас уште сум фан на бејби лав ми пропуштаа и 4 и 4+ и 5 сега 6 користиме и малу големи и се ама сеа за сеа не ми пропуштаат,едно време сменав купив од Стокомак ама ми мирисаа на мочки и црвени бубулуци и се правеа и крути ми беа и се вратив на бејби лав.
Јас бејбилав немам користено, од овие една ни нема пропуштено што не беше случај со виолета/дајперс/бекутан, од памперс му се направи рана на бебе уште месец немаше, а не ни замирсале досега
Ја земав Пафис од Зегин, 84памперси за 880ден. Не пропуштаат и малце потенки се од Бабулино, но сакам и Хагис да ги пробам, ако најдам..
Не мирисаат на мочки. Нормално, како и секоја пелена. Што знам, на мочки само ако мирисаат ок се, ама ако мирисаат како Пафисот што се на мочки со некој парфем, леле мори мајко.
Mene pa ne mi mirisaat. Se plasev 3kava koga gi otvoriv posto povekje imav zemeno ama ok se. Ednas do sega mi propustija.
Od koi zema vo kutija sto se ili edinecno pakovanje? Mene kecot i dvojkata super mi bea od trojka pocnaa da mirisaat.
@AngelOfArh голема ли е разликата меѓу 3ка и 4ка Хагис? Мислам дека ни е време да смениме бројка. Не пропуштаат, ама му се прават ластичиња. Вака на изглед не му се мали, не можам да проценам дали е време да смениме.
Да, баш има разлика, ама кај машки секогаш е подобро поголемо од помало бројче поради тоа што кај нив никогаш не се знае на која страна е млазот. Не е како кај девојчињата. Ние 5ка користиме веќе.
Zenski Diapers-ov mi se dopadnaa. Sega primetuvam razlika, odnosno deka Babylove mirisaa na mocki. Ovie da ne otvoram ne znam deka mocal, ic ne mirisaat ni kakan ni mocan. Prvo mi bea mnogu podebeli i kruti, si rekov nisto od ovie ne gi biva, ama eve veke nekolku dena, ni propousteni, ni mirisaat, zadovolna sum. Iako Babylove bea tebki prekrasni, sega ke terame Diapers. Sakam da napravam rezervi dodeka se namaleni. Malovo e skoro 5.5kg, kolku paketi da zemam 3ki sto mislite? Da ne mi ostanat si vikam, posto ve citam so 8kg zemate 4ki vekje. Grubo, nemam ic orientacija. On e mesec i pol so 5.5kg, jasno mi e deka Bog znae kako ke napreduva nataka, ama odprilika, da zemam 5-10 pakovanja (po 56 peleni vo edno ima).