Babylino какви се дали се тенки ко babylove пелените и колку пари се ме интересира за 6ка и дали мирисаат на мочки и дали babylino и diapers пелените истите се или различни пелени се, читав нешто и не сватив од претходни страници што имате пишано.
Подебели се пелените од бејбилов, кај мене не пропуштија ама бебе спурено беше ваљда од што се покрути и подевели. Истите се дајперс о бејбилино името им е сменето.
Дефинитивно бејбилов ги расипале Има некоја пелена од хагис или бејбилино да ми сликне да видам какви се? Ќе мора да смениме
Ni ovie od Stokomak ne se pogodija, isti ko babylove smrdat kornat. Sea ke odam vo dm ke baram koi da gi zemam Babylino mi bea ok samo mnogu debeli, spureno bebe. Koi da gi zemam neznam veke....
Не ќе да е до пелените. Да не има бебе некоја бактерија во мокрача? Еве ги користиме не смрдат воопшто, а јас сум на мириси многу осетлива, да мириса преку 3 куќи осеќам.
Ajdeeee nemoj sega me teras vo biotek da idam babylino ne mi smrdea ic, apuna nasabajle prepuna... Super mi bea edina maana sto gi smeniv e sto se mnogu debeli pa bebe spureno... Sea ke idam vo dm ke zirnam site ako ne mi fati oko nesto ke zemam babylino od eurofarm i onaka e tamu....ama za letno vreme ne se ovie babylino definitivno
Или ме шиеш и мене во осетливост на нос. Не смрдат кај нас овие од Стокомак, не смрдеа и Бејбилав. Едина пелена која ми смрдела била Пафис ама рекоа дека ги смениле.
И кај нас не смрдат тие од стокомак, еве користиме сигурно 3 месеци. Едина пелена што ми смрдела беше бекутан и тоа страшно после едно мочање.