Само хагис не сум пробала за да споредам . Ама мислам 5 да си купиш и да се комотни ќе ги употребиш понатаму, иако мислам таман ќе се зошто стварно ептен мали се.
Vo Zegin. Epten, ama neso utkam so brojov. Ili mali mu se ili golemi, i jas ne znam, poso se kaka do vrat, mu tece vo grbot kaka skoro sekoj pat mu se trga od pozadi cela labava e. A na butkite knap, i tesnicka megju noze duri od strana mu iskaca nekad mocka kaka.
Abe ne me slusaj, eve ke gi tagnam @Fenix05 i @Brpbrp gi koristat dolgo vreme maka nemaat. Jas neso utkam posto mu se spusta vo grbot, ne mu odg brojot ocigledno. Samo ti vikam ne znam dali pomal ili pogolem da zemam, poso vo grb mu e siroka, megju noze tesna i vo butki knap. Toa ti e kako edni farmerki so stojat razlicno na site nas. Taka i pelenive. Razlicno se gradeni bebencata nasi. Probaj ke vidis, a pa ako se pogodat zamisli? Sekogas se dostapni, ne se skapi pa na popust se dzabe.
Има ли некои пелени да ги ставам само преку ноќ? Макар и гакичка пелена да е, само да апсорбира убаво. Бејбилав преку ден се ок, ама нема ноќ а да не е утоп
Пробај ги и така се најевтини и да не бива нема да те боли срце ахахаха Јас сум задоволна ептен еве веќе 6то пакување од 68- 3 пелени ми имаат пропуштено 2 мочка 1 малце кака (таман се пофалив прееска и пушти) ама бебе ми е ултра немирно и ми ги гужва нозете намерно не дава да ја наместам па борејќи се знае да ми се измести и да протече
Не ми се плаќаат по редовна цена, а во киппер не ме нанел патот Ако најдеш кажи. Нема што не пробав и пак исто. Бејбиав пелени и гаќички, памперс пелени и гаќи, пјур, канбебе, бејбилино. Од сите се прави утоп, некои повеќе некои помалку. Ми остана уште виолета да пробам и хагис дали некоја од нив ќе спаси
@Ano @Secret-Angel7 Истото и кај нас. Не менувам пелена навечер и до сабајле обавезно пропушта. Не знам што да земам веќе.
Јас кога ќе го осетам дека е утоп го преслакам и сабајле после му е сува пелената. Најверојатно чаре ќе е само да укинам млекото пред спиење. И онака мислам дека нема потреба зошто јаде нон стоп. Си има три оброци негови, две ужинки (едно млеко од нив) плус јаде со секој што ќе седне на маса. Прееска ручал, па јадел со татко му и брат му, па јас седнав кога се прибрав и со мене јадеше пак Ќе видам баш уште со виолета дали ќе има некоја разлика, ако не друго чаре ќе барам.
Чекај малце! Го пресоблекуваш во текот на ноќта? Не се буди и расонува? Еднаш пробав и НИКОГАШ ВЕЌЕ! Си плачеше па се расони и си стоеше на креветчето си збореше. Може 2 саати така...која лотарија од бебе ја имаш
Не, само ако е прокиснат. Ама и тогаш не се расонува. Најчесто не ни отвора очи, а и да отвори само ќе ми се посмее ќе го гушнам и продолжува. Овој ноќе за сега не прави циркузи, ама наутро кога веќе е наспан е тогаш жива сила не може да го задржи, почнува муабет и да се кара и мора да станеме.
Моето ноќе најмногу цица количински зошто преку ден место не го фаќа. Пелената сабајле е тапан колку е полна, ама никогаш не прокиснала до сега. Некогаш знае и да се искака само што ќе стане уште пред да го пресоблечам и ни тогаш не прокиснува.
Два-три пати по ред пропушти пелената навечер што никогаш не се случува обично и решив да пробам со пола број поголем. Супер е сега, цела вечер тера без проблем, а преполна знае да е пелената. Помалите не беа толку полни, изгледа од страните попуштале. Инаку користам бејбилав. 4+ и се ок за преку ден, 5 ставам за навечер и супер се покажа комбово.