Eurofarm ne bea na popust mislam a ista cena ko vo zito so popustov. Inaku vo Kit go do sega najveke sum gi nacekala na popust 400 i nesto mislam bea pred mesec dva
Пааа оди накај 10+ според домашна вага. Ама машала бутче си има, горен дел носи за возраста нејзина, ама панталони и тренерки носи еден број поголем.
@TheSecret сфатив што ти значи дебела пелена, и да, дебели се. Ама ок ми се, не ми пропуштаат. Иначе од овие од Стокомак никад вака како топка не ми се направило, ова се измочка ли 3 пати толку, топка. Од Стокомак, од Лидл и Бејби лав кога ги фрлам ги виткам ко топче од што се тенки, а ова нааа баскет.
Haha ti rekov. Ama meki se ubavi, ne propustaat i ne mirisaat. Samo sto se debeli. Ovie od Stokomak odvaj cekam da gi dotrosam. Letovo zdravje Boze i od Lidl ke zemam ako ne idam porano negde. Neznam od koga gi probav ovie babylino sve na niv se vrakam koi i da gi zemam drugi...
Dali imate iskustvo so sleepy, jas momentalno koristam pampers premium i sum mn zadovolna nieden pamper do sea mi nema propusteno nisto no nekako zabeguvaat so cenive pa se mislam za sleepy
Sleepy нас ни се покажаа како најголема катастрофа од пелени, многу пропуштаа. А ги земав бидејќи многу ми ги фалеа кога синко се роди, нас не ни се погодија ич.
Дали некоја мајка ги користи Pufies Fashion&Nature, гледам на акција 1+1 се у Зегин, а синко некој осип му се јавува последниов месец па сум на мисла да ги пробам овие. Пропуштаат ли, сте имале ли реакција?
Долго време користиме Пафис. На ќерка ми и се погодени. Ретко се случува да пропуштат повеќе сега ради што не сака менување памперс, па се борам како со октопод и лепиме криво лево, како ќе стасаме во сите борби. Едит: со регуларните Пафис овие ми личат за нијанса помали. Додуша баш измерив и исти се
Немаат мирис кога ќе отвориш пакување. Имавме и од тие од Дм, знам за каков мирис прашуваш. Мене искрено не ми мирисаат нешто посебно и кога се полни ама може зависи од дете до дете тоа.
За тој парфемот мислев . Штом го нема ќе ги пробам и тие. Веќе незнам што да купам, се му пропушта, особено што ноќната кога се мести е најголемата борба, како со лав во ринг
Јас до пред некое време Пафис гаќички и ставав за ноќе, не и пропуштаа, сега памперс број плус од тие за преку ден. Не се случило последните недели да пропушти. Кај мене веќе и ретко станува ноќе, така да освен млеко пред спиење и не пие многу често течности за да е преполна пелената. Пред некој период додека ја погодивме дневната доза на храна, стануваше ноќе често и со млеко презаспиваше, така да се случуваше да е на стомачето прокисната зависи како се вртела во спиење.
И кај нас нема ноќе млеко, последно пред спиење и тоа не секогаш. Ноќе може понекогаш некоја голтка вода и толку. Ама денски пие многу вода и првата половина од ноќта многу моча. Ако е прокиснат и го преслечам сред ноќ, после тоа најчесто утрото се буди со празна пелена. Ќе видиме, нешто мора да менувам. Памперсот засега најдобро држат, ама и тие знаат да пропуштат