Значи ги користан пјур ептен ми пропуштаат од страна , а кога ќе се искака тоа е ужас или од кај грбчето или од страна му пропуштаат. 6.500 е 3ката му беа мали кај бутчињата земав 4ка не бива . Или е до мене или е до пелената не знам . Виолета ми се топ , ама ми мирисаат на мочки ..
Јас им дадов втора шанса со поголемо бројче и сега за сега се топ. Инаку ја заебав работата претходниот пат земав помали па пропуштаа па се жалев Да си повлечам шо сум кажала, јас сум си била крива
Maka imame i nie, vtoro sabajle mi pustaat kaki babylino, rekov mali se pa zemav pogolem broj. Ene sega gi kisnam pidzamite i vrekata vo pink staf Site gi probavme niedni ne se pogodija. Sakav pure da zemam da probam procitav pogore i tie propustale, violeta sakav i tie mirisale....stokomak gi probavme odvaj cekav da gi dotrosam mirisaat i ne mi se svigja zolti se pravat od mockite ke pogodime li peleni ednas... Pufis kakvi se? Vidov vo dm nekoi Bambo?
Јас од Бебилино не сум задоволна. Следно не купувам пак, ќе се вратам на БиоБиа. Од Бебилино знае да се вцрви, предебели ми се, а зошто се дебели па и кога ќе се наполни тежи и ко да има торбичка во бодито, виси. Не ми се свиѓаат ич.
Ги земав дајперс сега за сега океј се не ми пропуштија , утре ке ги земам и тие од стокомак да ги пробам Претпоставувам не е проблем што често се менуваат пелени
Ние нема пелени кои ги немаме пробано или пропуштаат или осип ни се јавува. Ама мораш да менуваш дур не ги најдеш вистинските, не е проблем тоа, проблем е што ништо не одговара
Овие дајперс ми пропуштија првиот пат ама кога ги подвиткав однапред не пропуштаат повеќе , не знам дали си ги пробала