Kjuti i ja se probav od radoznalost poise Uste Violeta i Babylino ne sum probala. Pa sakav da vidam da sporedam. A BioBia zdravje ke gi probam 4ka koga ke stigneme, posto 3ka nema.
Во сите аптеки и маркети ги има. Купувам зависно каде се на акција Од мое искуство одговараа со бројката на пелените, иако на гаќичките пишува дека се за поголема килажа него на пелените истото бројче ( пример бр.6 гаќички се 14-19 кг, a бр. 6 Pampers active пелени се 13-18 кг ).
Da znaes samo deka biobia se pomal kalap, koga ke bidete knap so trojka moze ke odgovaraat. Mada mene ne mi se svigaat nesto.
Dajpers 4 retko se naogja sve se 5 i 6... zemav Pure da gi probam, epten mali mi se gledaat za razlika od babylino.... Inaku gledam vo kit go se na popust babylino ama ne e nesto kojznae kolku... I puffies sensitive 4 nemozam da najdam zar tolku se trosat cetvorkive...
Koj gi falese ovie Pure? Ova bilo pelena za macinja ne za debeli butki i hiperaktivno bebe osven sto se pamuk nisto drugo ne mi se svigja kaj niv. Mali, krakti, tesni, lepenki se odlepuvaat, pamukot se sobira vo topki Si se vrakam jas na babylino za sega
Јас земав од Тинекс 4ка, со 20 гратис. Мене па Бејбилино не ми се свиѓаат ич. Едвај чекам да ги дотрошам, едвај.
Земав на пафис 1+1 гратис бр. 6ка, во Зегин, шарени се и доста тенки а и големи, за нашите бутки од ноџиња, ама супер се, и мн се исплатат.
Pafis li? Barav pafis vo tineksot kaj nas ama cetvoriki nemase... Uste tie da gi probam i Dajpers... Babylino sega za sega dur ne stoi ispravena se ok,vaka ne i tezat
Јас дојдов да кажам дека спас најдов во Виолета. Незнам зошто имав аверзија кон нив и за првото не сакав воопшто да ги пробам. За бебе исто ги одбегнував, ама во мака и пробани скоро сите други, решив да им дадам шанса. Ги замислував многу подебели, ама солидни се, а еве две недели конечно бебе да не е утоп. Само една ноќна до сега пропушт, ама тоа мм дека ја местеше. За сега планирам да се држам до нив.