Ej fala bas ke vidam. Ne mi teknalo na Saraj jas sve navaka nakaj Karpos idam.... Inaku Dajpers izgleda nema da gi ima veke, taka ko da mi kazaa vo nasiov Zegin, zatoa bile sea na akcija da se istrosat i ne im donele novi veke dve nedeli. Kolku e vistina sea neznam.
Tolku li necinat Violeta? So prvoto samo tie gi koristevme najubavi bea, ama toa bese pred godini, sea sakav da zemam ama citam gi smenile i niv i ne sum zemala.
Daa, zemav i si prvoto i si vtoroto dete, uzhasni, isto propustaa i mirisaat na plastika gadno. Ic ne mi se dopadnaa, edvaj cekav da gi potrosime, a ne se bash eftini.
I mene tesni mi se Pure,mi propustaa od strana i vo grbce, zavisi od bebe do bebe, gradba tezina butki itn. A mozno e Diapers da gi nema poveke. Neli muabetot bese Babylino se na Diapers taka da izgleda ke gi zamenat.
Tie ne sum gi zemala. Diapers, Puffies se dobri, Baby love isto ama mn gi poskapea, can bebe i becutan uzas, onie od KAM Lalin uzhasni isto, Pampers active isto zanikade, Sleepy zoltite se dobri, ama zelenite katastrofa, baby lino gi probavme isto se okej.
Кажете ми некои најслични на babylove? Како што ве читам само јас сум изгледа од нив задоволна Не ми пропуштиле ниеднаш а и не ми мирисаат. Туку гледам четворката се од 8кг а некако тројкава и се познава ептен на бутчињата па да не почне да ја стега набрзо да можам да сменам додека стигнеме до 4? Оние бамбо еднаш земав xs кога беше месец дена, ми беа чудни некако при допир но ставав 3 дена додека набавив babylove но не знам, дали некоја ги користи на поголемо бебе да сподели?
Biobia od Stokomak, pomal kalap se, 4 odgovara na 3, isti se kako babylove. Kako ne ti mirisaat babylove? najveke od site mirisaat tie
Se mislev i za Sleepy nikogas ne sum gi probala, ama procitav deka ne bile dobri pa ne sum kupila. A gledam vo Zegin imaat akcija so nekoja igracka.
Јас се префрлив од Бејбилав на Биобиа од Стокомак поради цената уште пред да почнат да се жалат тука дека ги расипале и дека мирисаат. Супер се овие од Стокомак, скоро исти како Бејбилав
И јас користам бејбилав не ги сменив. Кратко може мирисаше изгледа до пратката беше. Не ги менувам за ниту едни . До сега дали 2-3 пати ноќе пропуштиле ако била фул мочки. 7 месеци ги користам.
Вие што користите пелени за малечките од стокомак, читам помал калап биле. За 10,5 кг што бројче зимате? Јас до сега 4 сум зимала од сите Инаку убедливо најдобри ми се од Лидл пелените. Штета што ги нема кај нас, а и до цена се одлични