Јас земам Виолета ама од тие што се обичните пакувања со влажни не ххл имаат разлика огромна. До сега ниедна не ми протекла ни од какушки ни од мочни. Ставам последна пелена во 20:00 и до сабајле до 09:00 не менувам во тој период 3 пати пие млеко.
Лепенките крш. Ама и зошѕо бе мене ми имаат некој мирис како на машки парфем. Од жито ги купив. Ене си стојат.
Како бе 4ка? И мојава толку кг има од прилика. Па јас уште одамна 6ка користам. Ама ваљда има разлика во висина,градба на детето и сл.
Не ги бива. Два пакети земав летото зошто фалени беа тука, ама со душа чекав да ги дотрошам. Моето бебе тенок струк има и ептен му беа широки во половината. Тенки се да, ама кога е полна дури како да е влажна од надвор. Не би ги купила пак.
Uzasni. Imaat da nekoj miris... Zemav Dajpers, ubavi se sega za sega, kako Babylino isti samo za nijansa potenki
Мене па овие ми се топ, најдобри до сега. Имав последен пат купено 5 пакети ниту еднаш не ми пропуштиле. Едвај чекам да најдам жртва да ми донесе од Србија некој или јас да одам да земам. @Erika.greeneyes ние 4 ги користиме долго време и таман и се, шознам. Сега последен пат и земав молфикс и немаше 4 па земав 4+ ама поголеми не сум користела. Последно што ја меревме беше 10,5 кг и околу 80 см
Јас за бебка, 10,5кг и околу 78цм сеуште преку ден ставам 4ки. Ноќе 5ки. И тие од Стокомак, Пафис, Дајперс. Од сите исто. Не се случило пропуштање преку ден од 4ките.
И мојава отприлика толку кг има и уште од порано 6 користам мали и се 5ка бејби лав користам валда до градбата е.
И мене ми се најубави овие, ама нема кај нас. Најдобра замена ми се од Стокомак. Инаку ми донесоа едни од Бугарија, а претежно од Грција ми носат и има разлика мислам. Грчките ми се подобри некако.
Јас до сега од Србија имам само користено ама врв се. Сега ќе ги пробам следно стокомак а некој ко да ги збореше и тие од кипер гледам ефтинки се?
Не се води по бројки на кутијата. Штом тоа бројче почнува да ја стега, се преминува на поголемо. Мојата 10 200 има, па ние одамна 6ка користиме.
389 или 369ден не ме фаќај за збор, 48 излеа беа внатре, наредени ми се во фиока а кесата ми е фрлена