Марфи проработи само што пишав на форум. . Цел ден вчера 4ките пропуштаат. Утрово со 5ката за ноќе што ја ставаме се разбуди водена. Значи и ние на број плус преминуваме.
женски помош секое сабајле пелената пропушта. дајте предлог гаќички 5ка. пробано памперс,слипи,пафис,бејби лов се пропушта. пелените не ми пропуштаа но научна фантастика ни е пресоблакање и гаќите ги облакаме стоечки нема шанси да легне вика како да го дерам, цела година глас не пушти колку последниов месец што вика,плаче.
Babylino gledav na fb deka imaat gakicki, ama do sega ne sum sretnala negde. A pelenite ne propustaat bas za navecer gi koristam radi toa. Vidi moze i pogolemo brojce vi treba.
Исто и јас имав аверзија, за првото па не ни пробав, ама сега виолета ми има пропуштено само кога лошо е наместена. Со бејби лав секоја втора вечер утоп до горе се будеше. Со виолета се случувало да е преполна и пак да не пропушти
Мајки не знам на колку часа менувате и да не ме сфатите погрешно, но наместо да барате памперс што не пропушта, менувајте го барем после 7 часа.
Mene močki mnoogu retko mi propusta, ama kakanje sekoe vtoro e do vrat vo grbot nagore mu odi ne znam kako i toa vednas menuvam, ne ostanal kakan ni 5miniti da sedi taka. Diapers najvisoki se vo grbot ama dzabe, labavi se bez lastik. So lastik bea 3ka Babylove , ama od močka užasno mirisaat
Јас навечер го имам пресоблакано само кога имаше грчеви и какаше по 3 пати. Сега не, ако го пресоблечам ке се дружиме
Зборував за ноќе. Јас денски менам на час и пол, макс 2 ако се успал. Можеби моето многу моча, но мене лично многу ми смета ако осетам тврда пелена и трошам кутија бејби лов за една недела...
Probav, dzabe, tece od sekade. Nokje ne go budam za mocana pelena, ama ako e kakan menjam Huggies kaj gi ima @TammiB5 ?
Ноќе менував некаде до 2 месеци возраст бидејќи какаше после секоја дохрана. Откако се среди столицата сменував околу полноќ и следно 6-7 часот наутро. Сега, година подоцна ставам памперс пред спиење, менуваме наутро. Поминуваат 10-12 часа, зависи колку ќе спие. На прсти се брои кога пропуштил памперсот. Или ми е неправилно наместен или е време за поголем број во таков случај.
Абе чекај, рано ти е да ти прокиснува мочана пелена, а каката нивна сега е течна ко водичка и нормално е да прокиснува. Проба ко што ти кажале, превиткај ја задната страна. Моето дека е слабичко во нозе ми прокиснуваше.
Ги пробав бејбилино и може да кажам дека ми се нов фаворит сега имам 3ка пјур и 3ка бејбилино и вториве се поголем калап и поголеми ластичиња кај бутки што не дозволува протекување