Debeli ama najdobri, sigurna si deka nema da propusti. Konecno gi potrosiv pure nikat veke nema da zemam od niv. Vrti suci isprobav mnogu firmi i pak si se vrakam na Babylino. Gledam i gakicki imaat, ama ne sum sretnala po marketive a sakam da zemam, bukvalno se borime za pelena.
Моево 2.5месеци па се бори со мене што ме чека допрва кога ќе прооди сите што пропуштиле се само поради тоа што ми мрда блокира со нозе крева нагоре и се смее на мојата мака.. Пјур не ми се лоши ама кога ги видов овие поголемки помали шанси да прокисне од мрдање се заљубив и се многу слатки шарени
Се размислувам да земам Pufies или Био биа пелените од стокомак. Од кои повеќе сте задоволни? До сега бевме на памперс премиум, актив и хагис највеќе се погодија хагисот но тешко се наоѓаат..
Јас се израдував дека се супер Био Биата и после три дена користење буквално пелена по пелена пропуштаа од страните.. и си се вратив на Бејби Лав.
Pa izgleda ne. Jas kaj sto najdov zemav po Zegin niz aerodrom izvrtev. Sega zemav Babylino i Violeta vo Žito se namaleni pa ke gi probam. Inaku imav doma 4ka Pure, mu gi staviv od zort sve sum potrosila, i top ne mi pripustija kaki. A mal e 6kg. Ama izgleda pomal kalap ovie.
Ги земав Бејби лав од толку што читав препораки за нив. Јас можам да кажам дека се едни од полошите пелени Ненормално лошо мирисаат и цела боја се менува откако ќе изврши нужда… Многу лош мирис. Ќе ги видам следно тие од стокомак
Е да мирисаат, јас користев Памерс Актив претходно и тие мирисаат. Од Стокомак преполна пелена не мирисаше ама затоа пропуштаа и не знам што е полошо.
I mene mi prepustija nekolku peleni ama tolku bese veke mi nemaat propusteno dali taka se pogodija tie vo paketot ne znam sega nemame maka, mozes da probas i so pogolema brojka oti nekako pomal kalap se biobiata
Dajpers isti kako abylino samo ne se debeli, top mi se pogodija. Toa stovikas ke odamdabaram kaj ima ostanato Pure nikakvi mi se.
И јас вчера земав од гаќичките, најмногу ми беше за навечер и кога одиме некаде, зошо во последно време невозможно е да му сменам памперс. Ноќеска одлично помина со гаќичките скоро 11 саати. Пелената полна, ни мирис ни ништо немаше.