Јас користам Пафис сега и топ се, исто и Био Биа, одлични ми се, мислам најдобра пелена што сум ја зела. Меки, тенки, убави...
Мајки дајте предлог за пелени што не пропуштаат. Бебе е 1 месец почнавме со памперс актив и пропуштаа сменив со виолета ама и тие и пропуштаат.
Не можев да најдам бејби лав 6ка од единечните, пошто тие во кутија не ги бива пропуштаат утоп. Па зедов бејбилино. Поголем калап се од бејбилав 6ка. Ми се допаднаа не и пропуштаат ги тестирав за спиење. Добра страна им е што лепенките се убави добро лепат, и ластичињата кај бутките се пошироки за да не пропуштат(Задоволна сум ми се свиѓаат за разлика од пјур уште ми стои дома пола пакување). Е мана им е што многу се дебели. Во лето како ќе го трпат овој памперс? Во рамстор имало некои минис пелени, ги пробал некој какви се да сподели?
Cetvorka nosi da, ke zemam sledno toa da gi dotrosam ovie. Neznam zosto so prvovo imav odbivnost na nekoi peleni i nikat ne gi probavm, kako dajpers na primer ama eve sega mi izlegoa ubavi a gi snema
Dali nekoj gi ima probano babylino pampersite i kakvo mislenje imate za niv? Baram nekoj dobri pampersi so indikator na vlaznost i od 4 do 9 kg. Zasto tie do 8 kg sto se se mali a pogolemite ni se golemi i ednite i drugite propustaat dodeka sme megubrojce
Majki koi peleni bi gi preporacale za pocetok za novorodence (masko). 38ma nedela sum i moram veke donovive da dospremam torbata za bolnica no ne mozam da se resam za pelenite pomegju Sleepy, Violeta i Babylove, pomagajte pls
Pampers Premium, Babylino, Huggies, Sleepy ги користев едно пакетче не се лоши ама памперсот ми беа подобри, бејбилов земав пред неколку недели премногу мирисаат, за виолета не знам
Бејбилав користам од почеток , веќе сме 5+ , јас сум задоволна и не ги мењам сега за сега. Виолета еднаш мм купи , и не ги ни дотрошив, предебели ми беа.
Јас користам babylove од почеток исто и задоволна сум, не пропуштаат и не знам како ама ете мене не ми мирисаат Прочитај мислења наназад и што и да се одлучиш да купиш не земај големо пакување