Poubavi od Diapers. Debelki se kako niv, za razlika od Violeta i Babylove sto se tenkicki. Visoki vo grbot sto mi se dopagja. Ke slikam utre, imam momentalno 4ka velicina Violeta, Babylino i Pure. Pure se samo pomali, a Violeta i Babylino mislam isti se, odgovaraat na brojot. Ubavo izraboteni se, ne mi propustile, sarenki i ne mirisaat na mocki
По мене babylino Pure може треба 4ка да почнеме иако по килажа сме 3ка ама многу се плитки тесни и ми пропуштаа од страна
Перничето од Виолета го има ли некој, какво е? Ги земав последно Бејбилав, значи утоп е секоја вечер. Дајперс користвме, па новото пакување Бејбилино и сеа се мислам дали Виолета да ги пробам.
Vaka najubavi mi se Violeta, tenki se a visocki. A Babylino se top isto, samo sto se podebeli, so vika @TheSecret za leto mozebi požesko ke drzat. Inace "koska" se. Mene ni Pure br.4 ne mi propustile. Ubavi se tenki pamucni, ne mirisaat, samo pomal kalap, za kratko ke mu se smalat. Do sega ni edni od trive ne mi propustile ni mocki ni kaki, eve menjam namerno trite gi koristam paralelno. Prethodno kaki mu kisnea vo grb so Pure br.3 popara bese, so Diapersot br.3 poretko ama se slucuvase i so niv. Sovet probajte eden broj pogolemi od bilo koi peleni, ako se golemi sekako nataka ke gi iskoristite. P.s. Pisav i pogore, mali e 6.200 a 4ka zemam zamislete
И моето многу кака, многу, сега на 15м па кака по 4 пати на ден, како бебе мислам секоја една пелена беше какана, немаше да сменам мочана пелена, додека не почнав со цврста храна он нон стоп беше какан. Ама сега мијам место да бришам и уште повеќе ми траат. Последново пакетче влажни се сеќавам го отворив на 4ти (знам зошто тој ден одевме на роденден и го отворив пред одење), денес е 15ти, уште има внатре. Ние во вц користиме повеќе влажни од него, а пример нос му бришам со влажни, раце некогаш, лице поретко ама знам да го забришам...
Какви виолета користиш има во Тинекс намаление макси пакување за 900 ден. во Зегин гледам единечно и ххл пакување дали се истите пелени или различни, сакам тие од Тинекс до утре се на акција да земам, зедов памперс актив за проба ок се ама сакам и Виолета да пробам многу ми се скапи Памперс.