Сакам пак да им дадам шанса на Био Биа, а гледам дека си задоволна од нив. Кажи ми дали се широчки 5ката, дали одговараат за дебели бутки?
Да, 6ка од кај 6 и пол месеци мислам користам, сега е 9 месеци со 12.600г, бутки, меше се си има само ноќе неможи со 1 оти мн цица и прокиснува.
Епа ај ќе им дадам шанса пак Само се мислам дали 5ка ќе му се ок. 4 ипол месеци има и 10 килца со машала меше и бутки
Moже некој ќе го интересира: https://zegin.com.mk/mk/online-namaluvane-na-bebeshki-i-detski-program 10% не е многу ама е подобро отколку ништо.
Јас да ви кажам дека сум задоволна и од Виолета, не знам зошто до сега не сме ги пробале. За лето ми се чини е подобра опција од Бејбилино, баш се фини, потенки.
Isto, i jas sega preminav na Violeta, meki nezni pamucni bombona. Vo Zegin i akcija nekoja imaat. Babylino top se, ne mi propustile, ama go svarija, siroto celo zguzvano koga ke ja trgnam pelenata
Здраво девојки да препорачате кој памперс да го земам за новороденче за почеток со што да почнам? Прво бебе па немам многу искуство
Искрено ја земав слипи ама катастрофа беа секоја пелена пропушташе. Сменив на Виолета и до сега ми нема пропуштено презадоволна сум. Не знам колкав е плодот ама ако се роди над три слободно земи двојка.Не купувај многу пред д асе роди земи мало паковање за во болница, кога ќе си дојдете дома ќе знаеш која бројка точно да ја купиш.
И јас се мислам со тие да почнам со третово. Немав убаво искуство со премиум памперс.. а свртев еден период на Бејбилов и мн ми се погодија. Уште ги прават така со ластик позади еластичен кај грпчето? Тоа добро им беше, па не ми пропуштаа ич. (Одамна користени ми се )
Супер се, но боже колку ли мирисаат! Не знам дали се сменети до сега ама мирисот мислам дека во синуси ми е влезен од нив
Да имаат ластиче, јас приметив разлика од малите паковања и кутиите. Кутиите се со полош квалитет некако, ми пропуштаат некогаш. И сега земам од малите само супер ми се до сеа нр ми пропуштиле, а за миризба шо знам дали ја сум без осет ама не ми смрдат мене