Jas pocnav so Huggies, mesec dena sme eve veke i sum mnogu zadovolna od niv. Ubavi, pamucni, meki i navecer si spie bebo i po 4-6 saati, znae da e prepuna pelenata mocki i ni ednas ne mi propustila, a imaat i lastice na grbot za da gi cuvaat pogolemite "prtki" vo pelena Edinstven problem sto imam so niv e sto ne mozam da gi najdam po prodavnici pa si gi naracuvam od 24apteka.mk, brzo gi dostavuvaat
Моментално користам 3ка, малиот е 7ипол кила, го земам најголемото пакување има 90 пелени внатре. И убава шара се пелените, ако сакаш ќе ти ги сликам.
Ама нема мали,од 4ка им почнувале... баш се разочарав и не знам кои да ги земам за летово, цел е спурен во бејбилино
Pa da, slobodno zemi si. 5 pocnuva od 11 kg, a nie gi koristime uste koga bese 8 kg i super ni se, a 4 mislam deka pocnuvase od 7, taka da ne e voopsto golema razllika.
А тргнав по нив во Еурофарм и вработената ме премисли, вика и тие ти се дебели (во споредба со бејбилино) и се откажав
Виолета користев супер се све ама да и тие некако ми се дебели . Па сега имам некоја бејби лав за преку ден и пафис за навечер дека само тие не ни пропуштаат
Јас па баш спротивно мислам, Бејбилино ми се подебели некако. Лево е Виолета, десно Бејбилино. На Бејбилино како погуст да им е памукот, покруто ми делуваат, не знам дали може да се долови убаво од сликата.
I jas dvete peleni sum gi koristela, babylino podebeli se dosta. Jas zasega na Violeta sum, mislam se mozno probav od peleni, bas sakav site da gi vidam, i nekako najveke mi se dopadnaa Violeta.
Јас цело време бев на Виолета и ајде си реков да пробам Бејбилино кога беше акцијата во Зегин ама ќе се вратам на Виолета за летово. Подобри се реално, а не се ни нешто многу поскапи од Бејбилино.
Jas na pocetokot site gi probav, vikav daj da se pogodat nekoj poevtini peleni. Ama koga ke vidis 100-200denari razlika na site trosoci i ne ti menja bas ic. Baska vazno na bebe da se dobri, da ne go sparat i da nema crveno gaze.
Дупло подебели се Бејбилино од Виолета. Мојот единствено од Бејбилино се има вцрвенето и не ги ни дотрошив.