Да сега овие и од бејбиловот се поголеми споредба до 4+ бејбилов и 4ка пафис има доста разлика. Баш се еластични и тоа доста не знам како мислиш нерастегливи, а за крути се за разлика од претходно. Не знам Слипи екстра какви се т.е. жолтите доста се исплатливи ако има некој искуство нека каже.
Ние ги користиме жолтите и сум задоволна. Ни требаше поголемо бројче од 6ка актив бејби и затоа ги земав. Јас да прашам некој да не ги користи пелените од Стокомак и каква им е големината во споредба ете со Памперс и дали се океј?
Сеуште ја нема. Сигурно кога ќе заврши таму ќе ја има тука јас чекам само ради лебедов да го земам еден имав ама ми го дупна малиот беше изгризан на 10 места
Здраво, да прашам дали некоја користи гаќички-пелени место обични, сакам да пробам сега на топлото може помалку жешко ќе и биде, 7+ е. Ако користите може искуства да не искинам живци и со нив. Моментално едвај менуваме пелена оти тешко лежиме на грбче, се нешто интересно си наоѓаме од страна и се вртиме како вентилаторче, со "брзина на светлината" )
Да ви кажам пелените од Лидл ги уништиле. Ужасни се напраени. И црвенило и протекуваат и смрдат ужасно. А донесе тетка 4 пакета, како ќе ги потрошам не знам ама ај. Ај лето е, моча дека многу вода пие па ќе се помине некако.
Пафис мене топ ми се. Ќе земам сега пак, овие може и големи малце да му се. Досега најубави ми се погодија пафис. Е тенки се овие од Лидл, потенка пелена не сум видела, ама штодека, смрди корне.
Ќе се уфрлам јас со одговор. Со Памперс, Дајперс/Бејби Лино се исти. Од Слипи се значително поголеми, зависи што имате пробано.
Леле исто и јас. И ист број сме. До 15ти јуни важи акцијата ако некој не видел. Јас досега Виолета, Бејбилино и Пафис сум пробала и мислам дека Пафис ми се поубави и од Виолета.
Калапот одговара на големината на детето и килажата за разлика од Слипи пример. Ги има секаде, само не секаде има на акција. А акции има редовно.
Јас мислев само мене почнале да ми смрдат . И јас ги откажав . Пафис земав , топ ми се . А и цената ( кога се на акција како сега) ептен е погодена.
Слипито како се со калап? Имаат акција сега гледам 4ката е исто исплатлива ама дали е помала од бејбилов или пафис или поголем?