Да ,баш чудно смрдат . Првиот пат помислив дека нешто не е во ред со мокрачата на синко па го чекав да мочка во леген па го терав маж да ја мириса . Вечерта одма отидов да купам други пелени за да се смирам дека мокрачата му е ок
Ок ми се и тие од Стокомак . Горе долу ист калап се со Памперс . Само што јас ич не одам во Стокомак и баш ретко ги купувам . Ама цената е баш примамлива , плус сега се и на акција . Пробај ги , ризикувај 350 ден
1 број е доволно, ама ако е веќе на прелаз кон поголем број пример од 4ка кон 5ка, земи си 6ка одма оти брзо ќе ти стигне до 6ка. Мене Пафис ми се таман, да набавам сега количина од акцијава па ќе чекам друга акција после, имам таман уште и од 5киве од Лидл ќе се дотроши некако. Овие од Лидл може и на плажа да ги дотрошиме дека таму почесто мењам.
Од Виолета се потенки, од Бејбилино значително се потенки. Потенки од нив ми се само еве овие од Лидл и од Стокомак пелените. Не се сеќавам на Памперс дали беа тенки или не. Тенки се и Бејбилав.
Тројка ние земавме во Рамстор минатата недела 1+1 за 888 денари мислам беше. По 66 пелени во пакување, пафис сензитив.
Едно прашање: спремам веќе соба, и сакам да се припремам. Ми препорачаа pampers active или pampers premium. За новороденче ми треба бр. 1? Читав имало и помали за новороденче ама прашав во аптека рекоа 1 е најмал, па да си прашам реков и тука. фала многу!
Да, број 1. Би ти препорачала едно мало пакување памперс премиум да земеш за почеток. Помали ако има, мислам дека би биле за предвремено родени бебиња, јас лично не сум сретнала.
Синко се роди 3 кг, од почеток користевме памперс премиум 1, малце му беше голем, ама никогаш не ни пропушти. Така да мислам дека ќе ти биде таман единицата. Јас лично сум презадоволна од пелените.
Како совет, точно пробај со 1, памперс премиум но земи мало пакување. Па ако имаш потреба ќе земеш повеќе. Кај мене само првото пакување ги искористи 1, после тоа преминавме на 2ка
Јас на бејбилов користев иако никогаш ми се немаше искакано. А за на плажа со обична пелена седеше зошто тие за вода не држат мокрача.
Јас лани земав слипи за вода,не беа лоши,а ефтини Му облекував за во вода,но и на купаки го оставав да седи,се мочкаше некогаш ама за какање до дома трпеше Инаку лани беше 2 годинки
И лани и оваа година на Sleepy земав, супер се, тенки. Секако функцијата им е само да задржат каки ако случајно им текне да завршат работа во вода. Му ги облекував само кога влегуваше во вода и толку. Не би инвестирала во поскапи пелени . Лани мислам и слика имав ставено во темава.
На прва мноооогу ми се допаѓаат,претенки се. Се надевам не мирисаат како обичните и се надевам ќе држат ноќе. Утре ќе ви пишам баш дали ги препорачувам, лутаме по пелени летово и виолетата ми се дебелки се спурува бебо, био биа се најубави но уште ни се големки па пропуштаат често...