Пафисот мене океј ми се. Бејбиловот се мокри и од надвор дури кога ќе биде полн памперсот. Виолетата и тие се океј сега ама малите пакувања тие ххл не знам какви се ама сигурно пак се крш.
Da se nadovrzam. Na podarok mi donesoa Lupilu (od Lidl) peleni. Pa lugje, ne se sporeduva toa kolku se fini i tenki. Do sega site gi imam probano osven Pufies i BioBia, pa so niv ne mozam da sporedam, ama so Pampers, Babylino, Violeta, Sleepy, Babylove, Pure, Becutan....se daaaaaaaleku potenki.
Расадник. Држат, тенки се, не се влажни од надвор НО и овие мирисаат кога се полни подолго време, преку ноќ. Се разочарав, а за преку ден се топ Како се вака,држат ли, митисаат или да земам 2 3 пакетчиња сега? @DaisyDream
Bi ti dala da probas, malce se pogolemki, 4ka se, i na ovoj malce mu luftaat vo noze koga ke se sobere posle nekolku casa, ama ne mi propustile. Otkako nema tecni kaki vekje, da ne se podrecam, ne mi propustila pelena. So mocki nemav problem so niedna, ama kaki vo grbot odea. Okolu 9h spie bez menuvanje, veke 3-4 dena super e. P.s. Malce šuškaat kako mušama Za razlika od Violeta i drugive, kako najlon poveke se. Planiram BioBia od Stokomak da zemam pa ke sporedam.
Да земеш, супер тенки, непропустливи памперси. Мојата пие мн вода и млеко, 12ч преку ноќ тераат, сува е сабајлето и плус пак пелената иако е тешка не е обесена како повеќето други. И гаќичките се топ.
Мене Лупилу ми донесоа сега 5ка и не ми се свиѓаат, не се како што беа малите. Мирисаат, ама ај тоа се среди случајно оставив подолго да стојат пелени на воздух дека имав Пафис и одмирисаа, ама ми пропуштаат и се смкнува надоле предниот дел, натежнува. Сега дека седи по пелена само, без ништо, ептен се гледа, му виси пелената.
A Pufies mnogu li se podebeli? Se mislam za letovo i jas dali da pravam naracki od Grcija po drugarkive, ili da si najdam zamena od tuka. Demek BioBia od Stokomak ke gi zemev ama na pekolov ne mrdam.
Не се дебели, може минимално да се подебели, не многу. Ама дека се многу памучни не спуруваат. Лупилу се ко најлонче малку.
Да споделите искуства со бекутан гледав во Зегин се на акција? До сега сме на памперс актив немаме пелена сменето
Користевме едно време бекутан преку ден, памперс актив навечер и не ми се допаѓаат мене. Предебели се, одма се тупан штом се наполнат и го потеа бебе. Ти препорачувам да пробаш Babylino, тие до сега освен памперсот најдобро ни се покажале, и се поевтини од Бекутанот. Јас од Зегин ги земам
Супер се бејбилино но не се за лето, предебели се. Био биа стокомак не се лоши, бејбилав ама натурал исто се тенки,држат но за жал после 3 4 ч ноќе мирисаат на мочки.. па може да комбинираш бејбилино ноќе, бејбилав или био биа денски (овие од стокомак држат до 11ч проверено) @l-a-d-y-di
Јас со големата сите можни пелени ги пробав, Слипи најкатастрофа се покажаа. Секоја пелена пропуштена. Има на некој му одговараат, мене ич не ми се погодија.
Со големата и јас ги пробав,нешто не бев задоволна баш,ама сега викам ај можеби нешто промениле на подобро,а барам некоја поекономична варијанта,а добра,дека се две бебиња и памперси одат со брзината на светлината..
Мајки видов Babylino pants во Грција ама немаше 3че моментално во Лидл, дали некаде низ мкд има? Не сум начекала до сега по аптекиве