Овие на сликава не сум ги пробала ама ги користам другите слипи. Еве овие. Јас ги користам од почеток и сум задоволна. Не знам која е разликата со тие ти што ги имаш постирано ама овие уште поефтини се
i nie sme na 5ka,gi koristevme do sega molfixot ama gi poskapea dosta...pa smenivme prvo od kam zemavme za 300 i neso denari 44 peleni ama iskreno ne mi se svigaa....vcera zemavme od stokomak isto 380den 44 peleni ok mi se vidoa tenki ubavi golemki super...uste da ne propustaat i da ne ni pravat iritacii super ke bide
Pure baby од жито маркети ги има користено некоја од вас? Мислење или совет? Се мислам помеѓу овие или Виолета што ги споделувате памучните. Како и да е ќе комбинирам на почеток памперси и пелени што се перат, ама незнам какви памперси да купам за во болница и дур пројде мекониумот.
Искрено нема зошто да комбинираш и да си отовораш дополнителна работа. Јас немам пробано ништо од наведените ама купи си Памперс актив или премиум за почеток . Памперс актив големите пакети се по 1100 денари. Секако ќе тераш бар 20 дена со нив. Што е сосем ок. Поеконимична верзија е исто ми се чинат подобри се на Бејби Лав во Дм.
Најекономични досега Био Биа Стокомак, не ги имам сменето со месеци, 6ка корисам се надевам ќе истераме уште со 6ка оти веќе кнап му се, 14кг е бебето на 10 месеци
Јас ги користев и супер се покажаа. Баш се нормални пелени. Виолета се океј и пафис се океј. Бејбилов нечинат ги имаат зезнато.
На колку време менувате пелена? На секои 2-3 часа или секојпат кога е измочана? Инаку, немам многу брендови пробано за да споредам, ама од Canbebe сум презадоволна.
Па спрема тие досега што ги имам пробано се подебелки, ама мене тоа ми се допаѓа (мислам дека даваат поголема потпора, посигурно ми изгледаат за впивање, не знам). Ама ако земаш гледај да биде од новите (виолетово пакување со зелено, тие што се само виолетови се постари и не се нај, нај).
Од лево кон десно: Био Биа Стокомак, BabyLino, Lupilu од Лидл и Пуфис. Бр.4 се сите БиоБиа и Бабyлино се скоро ист калап. Лупилу мислев прво дека се големи. Ама сфатив дека Пуфис се уште поголеми. Дека се од 9кг, а мацево ми е 7кг. Иначе убави се. Засега сепак Виолета ми се врв, и овие од Лидл зааааакоооон се за лето. Тенки бомбона се. Штета немаме тука. Едит: БиоБиа стварно се потенки од БабуЛино, не пропуштија, ама многу на мочки ми мирисаа. Што не ми се случило со други пелени (освен Бабулове од Дм исто корнеа тие па бетер).
Тие од стокомак што цена се и колку се во пакет? Сакам утре да земам за проба зошто пафисот се скапи освен на акција ако не ги начекаш 1+1.