Sto e razlikata megju Puffies Sensitive i tie drugite Natural mislam bea ako ne se lazam? Mene isti mi se gledaat. Samo sto natural ne mirisaa ic na mocki a ovie sensitive mi mirisaat malku nekako.
Da vi se pofalam najdov kaj lezi zajakot Preku den bio bia navecer za spienje pampers premium. Em da ne davam mn pari em cisto bebe ne go presoblekuvam vo sred nok. Mene bio bia mi propustaat za nevecer ne drzat 12h, pampers premium mi se no.1 ne propustaat voopsto
Ej na nas taka do skoro so site pampersi ni bese. Dodeka ne pocnavme so dohrana pa pocvrsti kakite se sega. Inace Babylino ne spasija deka povisoki vo grb. Pa ne mozese da stigne kakata do tolku gore Mnogu ubavi, visocki, ama debeli malce za leto.
Ние користиме, на моево дете му се одлични. Сме немале мака ни со црвенило, ни пропуштање. Е сега ги земавме 1+1 од акциите. Инаку се во поскапите.
Jas Pufies posledno zemav. Ubavi se, potenki od BabyLino. Visocki fini. Do sega mene site peleni mi se svigjaat, i fala bogu isip ne sme imale od niedni. Do sega samo ovie od Dm mi mirisaa grdicko posle mocki, a i BioBia od Stokomak bas na mocki mi mirisaa, tie skoro gi zemav. Ke gi probam pak na esen, sega od toplovo poveke moze zamirisuvaa. I Pure se mnogu pomal kalap, a mnogu ubavi tenki. Bi probala so broj pogolem pak da zemam da vidam kako ke bide. BioBia isto pomal kalap ama ne tolku kako Pure. Pure epten minijatura se. 1. Violeta 2. Lupilu Lidl 3. Babylino 4. Pufies 5. Pampers active 6. BioBia 7. Pure 8. Sleepy zelenite 9. Becutan 10. Babylove 11. Diapers (veke nema Diapers) Uste Molfix, Canbebe i Huggies gi nemam probano.
Во Рамстор Puffies sensitive се на акција 1+1, само не се загледав кои бројчиња ги има. Многу се дебели. Еднаш ги купив, спурен беше од нив и се вцрвенуваше. Не ги дотрошив.
Нас на мекици еден куп пелени ни донесоа, тек сега му купив јас и најзадоволна сум од Памперс искрено.
И ние користиме пафис сензитив, јас сум задоволна, досега не пропуштиле, а се убави, меки. Ги купувам или од рамстор или од еурофарм, а како да видов сега некоја акција и во Тинекс на флаер.
A diapers koristi nekoj? Najdov denes vo edna apteka ama nemaat senzor za da pokaze dali e mocana. I zosto babylove kec i dvojka imaat senzor a trojka nemaat?
Pa verojatno deka posle ne ti treba tolku, pipkas i znaes dali mocal Diapers se kako Babylino slicni debelki, mene mi se dopadnaa, gi nema poveke vo proizvodstvo. E nemaat indikator, a BabyLino 4ka eve imaat. Verojatno si nacekala ostanati nekade.
Меѓу Sensitive и Fashion во големина и квалитет нема разлика, барем јас не сум забележала. Дезенот е различен и бројот на парчиња. Мислам дека Fashion се со помалку парчиња внатре. До скоро Fashion беа во Зегин на акција 1+1 за 888 денари. Направивме поголема залиха ние. Edit: еве пример