Памперс премиум имаат, моментално 4ка користиме и тие сеуште имаат. За другите пелени не би знаела да кажам.
Каде има памперси на акција? И најслични на бејби лов од Дм? Бидејќи не ми се оди само за памперс во другиот град кај нас нема Дм. За некоја недела.
Во болница некоја од сестрите на бебето мое му имаа ставено памперс миниес и пропушти и тоа многу. Како што беше умотана она целата со пелена, дури изметот се покажа на надворешна страна со оглед на тоа дека не ја отварав јас да ја пресоблекувам
Ужас, најлоши пелени било кога. Смрдеа и пропушти секоја една пелена а е дете на кое не му пропуштаат пелени.
Би сакала да ви споделам мое искуство во lupilu пелените од Lidl. Тенки се и одлични за летово. Веќе цела недела ги користам не ми препуштиле навечер. Одлични се за во лето, јас ги користам бр 4
И јас ги користам Лупилу и мн сум задоволна ..а коа немам од нив си користам Виолета исто така сум мн задоволна
Sleepy во никој случај,јас ги користев мн време но веќе не се како што беа, пропуштат одма,значи од една мочка, Canbebe се ок ги иам користено ,впиваат но не многу време... а бекутан не знам
Canbebe урллаат на мочки, becutan ок беа од Систина кога ни дадоа за новороденче, сега најдов на акција 90 пелени 829мкд, земав. Пишува дека се нова формула некоја па ќе пробам. Секако денски менувам на 2-3ч ноќни имам од памперс,ќе бркаат работа. Слипи овде жолтите ги фалеа (ако не се лажам)
Од каде ги зема бекутанот? И ако не де лажам пишуваше за гаќичките памперс пред некое време? Дали вреди да се купат? Ги гледам некое време и се мислам…