Nature се ок, само многу ситни влакненца пуштаат, а оние стандардните не. Мирисаат страшно на мочки, облека,постелмина,бебе, сè мирисаше ужасно
И јас Nature ги користам од како видов беа оценети добри, додека обичните Baby love имаа оценка лоши и навистина мирисаа на мочки. Овие Nature се и попријатни и не мирисаат. Само тешко се начекуваат во ДМ. 3 и такс и така наоѓав. 4 нема ни за лек...
Can bebe super ama dvojkata mali, pisuva 4-8kg ama drugite firmi sto ss 4-8kg se mnogu pogolemi kako diapers, babylove, babylino
Дали негде Пафис се на попуст? Или некои други да се на попуст? Се навикнав со Пафисот 1+1 гратис. Ама и ми се погодија - посебно Сензитив за летово.
Во Зегин ама Pufies Fashion&Nature. До пред некој ден и во Тинекс имаше, не знам дали уште трае акцијата.
Пишав 2 коментара погоре, онлајн се 1+1, не знам дали сите или само фешн енд натуре пошто мене па овие топ ми се и тие си ги зимам. 888ден.
Јас сега од сензитив направив залиха, ми се здосади тигри на сите страни да гледам . Понежни ми се дезените на сензитив ама може и од фешн пак да земиме некое пакување. 5ка користите за баткото?