Ние сите сме од Пп, ама на толку памперси искористени не ми текнало мајмуните да си ги поврзам со тоа Доцна е сега, не и чинат 4ките на ќерка, а баш за зафрканција ќе купев. Туку само онлајн е во Зегин акцијата или и по аптеките? Маж во две прашал во градов му рекле дека немаат.
5кава сега наши се со некои пердуви, многу ми се фенси. Минатите беа со палми, монстери... Прејаки беа за внука ми кога беше бебе, со тексас божем џинс, појаки бои, многу беа смешни. А обичните пафис 4ката тие лилаковите со очи ми беа многу крипи.
Во Зегин. Можеш и онлајн да си нарачаш со достава истиот ден.Јас вчера правев нарачка и си одбрав термин за истиот ден: https://zegin.com.mk/mk/products?f[0]=cat:484&product=&page=7
Не сум ги пробала. Нарачував онлајн работи за малото и приметив дека се на попуст повеќето од пелените.
Намената на пелените е да ги задржат каките ако случајно реши бебето да заврши работа во вода. Не се полнат со вода додека плива, ја пропуштаат, затоа и не можат да задржат урина.
А што е разликата помеѓу машкото и женското пакување? Јас користам моментално 3 ка од хагис со машкото на сликата и за двете бебиња.