Мене ми е проблем што носи 7ца синко. Бејбилове ги расипаа, ко торба станаа. 6ка пак секоја втора мочка низ ногавица тече. Хагисот нема од 5ка ми се чини поголемо. Уште останаа непробани Пафис и Премиум Памперс и Премиум Виолетата, ама цената им е ко злато да купувам. Давајте совет за машко дете.
Еве ги над глава ми се извадив една, не ми мирисаат, има некој мирис ама како на хартија, на памук, не знам, не ми мириса на парфем.
Имаше едни гратиси во Дм што ги даваа, ама 20ки беа пакувани. Од после нив немам зачекано Пафис да мирисаат, а редовно ги користиме.
Молфикс имаш пробано? За првото дете до крај до 3 години ги користев на крајот и гаќички земавме, сега и за второво од нив земам, супер се не мирисаат,не проќиснуваат, тенки се и ефтини (ко реклама звучи)
Толку многу се разочарав од бејби лов а цело време нив ги купував, сега најдов замена слипии ама жолтите
Од Био биа бр.4.како сте задоволни,ако има некоја искуство да каже? Со поголемата имам 6 ка користено,ама само ноќно време,пред да ги откажи пелените скроз,значи само за мочкање ги имам пробано,задоволна бев Е сега не знам за каки какви се,се мислам да земам за близначињата да пробам.
Двата типови. Додуша сега неколку месеци само натурал. Пред некоја недела од Тинекс купив сензитив ама не сме почнати со нив. Уште имам отворени пакети натурал.
Во Битола ги има низ маркетите и во аптека Медика Карта, сигурно ги има по марекетите и во др градови.
Во болница тие 3 4 дена слипи Дома памперс премиум до 2мес Од 3м памперс актив бејби Од5м виолета И сега од 7 пробуваме пуфис пошто скапо станува детево У меѓувреме и од прод што се оние Т пелени сум зимала и кан бебе ама кан бебе катастрофа невидена за преку ден само и тоа не долго
Majki dali e nekako smalen krojot na 3ka babylove , gledam gi redizajniraa i kako pomali deluvaat mojte bliznaci se ednoto okolu 6kg dr 5i5kg i gi stegaat 3ta okolu nozete neznam dali da im zemam 4ka sve imam ispozaboraveno kako odea spored kilazite
Мене според килажа ниедни пелени не ми се погодиле. Чим забележам дека има линии на бутките и стомакот ( пелената му паѓа под папучето) тогаш зимам поголем број. Ми се случувало он да е 7 кила а му имам земено бројче што почнува од 9-14 кила и му биле точни. Секое бебе е со различна градба, моево е со дебели бутки па може затоа не ни се погодиле бројчињата