Околу 883 денари. Попустот е на цела сметка кога плаќаш, не ти го прикажува производ по производ колку е. Сега пробав да додадам само две паковања дека мора сметката да е над 2000 ден и во кошничката за две ми вика 1766 ден.
Мислам дека сепак памперс ќе земам за почеток, се мислев дали актив или премиум, ама како што читав овие подобри. Број 1 да земам така? Дали негде ги има на попуст? Па понатака може ќе сменам со Виолета.
На ананас се на намаление памперс премиум, јас зедов пред некој ден. И имаше за нарачки над 4000 ден код да се внесе таму некој, и дополнително минус 800 денари е сметката.
Видов пред малку и јас, ќе си нарачам. Пишува број 1 килажа не видов на сликата, ама сигурно се тие. Фала
Мене ми беа одлични, само се малку подебели во споредба со сите останати пелени. Одлични се за во зима
Дали памперс актив ви мирисаат чудно? Претходно повеќе ги користев премиум и сега сменив. Некако многу го осеќам мирисот или имам осетлив нов нз
Јас сум малце неука за пелениве. Уште сме на 1 големина, 3-5 кг. Дали да смениме на двојка или според килажа да идам? Од Слипи како сте задоволни?
Јас од почеток користам слипи, супер се. 1 и 2 не се ич голема разлика, така да ако гледаш дека кај бутките на бебето му се прават линии од ластичињата смени на 2. Плус килажата се поклопува, 1 е од 2 до 5кг а 2 е од 3 до 6кг.
Можам да истерам со 1 уште малце. Па што ќе остане, ќе дадам или тргнам на страна. Таман ќе видиме во вторник која килажа е прцулов. Таа во Зегин му дала на мм две парчиња од Слипи, ќе ги пробам, за кога ќе зимам 2 ка да земам од нив.
На почеток користев Слипи. Добри ни беа, само спрема сите останати се помал калап. На пример Слипи 3ка, ми беа исти во големина со Пафис 2ка. Да знаеш ако земаш од други брендови.
Има некоја разлика во составот на материјалот, пишува на веб на Зегин. Натурал се малку пошушкави и потенки, а био се помазни и малку подебели.
Jas od sleepy ic ne sum zadovolna. Koga ke go soblecev bebe na mego imase kapki mislam deka ne vpivaat ubavo. Probaj babylino ili pampers premium. Bio bia isto se ok ama mislam od 4ka pocnuvaat
Здраво искуство со Violeta Maxi pack дали имате да не пропуштаат? Гледам на Ананас имаат попуст голем се мислам дали да ги нарачам
Исто и јас. Многу ми пропуштаа, низ тоа мрежата од страна мочки и истекуваа. Еднаш лежечки цицаше и се измоча, абе цела мочка на душек отиде... еднаш во креветче ми направи лом, еднаш во количка... а пелените не беа ни полни. Често и менував дека какаше многу често.. Јас презадоволна сум од Pure од Жито. Меки, тенки, не пропуштаат ич. Сега се и на акција ама испродадени одредени бројчиња. И КанБебе ми се свиѓаа ама последното пакување КОРНАТ Земав и Бејбилов од DM иако прочитав тука и тие мирисале, да пробам. Два вида има ли Бејбилов? Значи пелениве ич не мирисаат. Вчера мочана и какана, не мирисаше. Ама и на масичката за пресоблекување во Дм имаше 3ка и не е истата 3ка со овие што ги земав јас. Да не ги смениле на подобро?