Здраво мамички, Каде можам да најдам Huggies (бр.5 или бр.6) пелени во Скопје (знам дека ги има онлајн ама нема овие броеви)? Имам читано низ претходни коментари дека ги имало во Кипер во Сарај, дали некој знае дали ги има? Или некоја друга продавница? Благодарам
Леле на маж ми теоријата за смрдењето на Памперсот. Така требало, тоа значело дека е добра пелена пошто дишела пелената, не ги задржувала токсините во себе, блиску до бебе
Добро два вида да не има Бејбилов. Купив скоро за проба, пелениве баш ми се убави Меки, не мирисаат ич. Плус дека мојава бутки има, најубаво и легнуваат. Ама на масичката за пресоблекување друга 3ка ко да видов (со синиот ластик позади кај грбче), а оваа 3ка нема син ластик, бела е позади. Едит: Сега видов, сепак различни се. Babylove natural сум земала. Најверојатно обичните мирисаат.
Dosega koristevme pampers active baby ama recisi na sekoe kakanje kakata izl nadvor. So e problemot dali since kako kaka dali jas nepravilno mestam ama po 2 3 bodi dnevno menuvam i alista kup. Preporacajte mi drugi cenata nebitna.
Може му треба поголемо бројче, ние користиме од почеток Памперс актив и не се водам веќе по кг за бројче, еве сега користиме 4ка, бебе е 8 и нешто кг не е 9, ко што пишува на памперсот.
Мамички, дали некоја користела од овие пелени? И дали се добри овие влажни или подобри се babylove со вода?
И јас сум презадоволна од овие влажни марамици. Не ни помислувам да го сменам со други. Пелените првпат ги гледам.
jas molfixot gi koristev do raganje do 14 meseci i vlaznite violeta 99% super se i dvete nema da zgresite.. jas pelenite gi kupuvav od S market vo cento na pat nakaj aracinovo,vie od kaj gi najdovte? tesko naogam sega 5ka broj pa moram da gi kombiniram
Молфикс ги има и во Зур, само мали пакувања и пишува Т пелени на пакувањето, ама внатре на самата пелена пишува Молфикс и исти се како големите пакувања. 160 ден за 20 пелени.
Скроз истиот проблем го имам но со памперс премиум. Саботата последно на кафе со другарка и го фалев памперсот колку ниту еднаш не ми пропуштила пелена кога од саботата еве до денес, секој ден каката надвор, дури и мочката. Од најзадоволна сега барам со кои други да ги сменам.