дали ако користам памперс пелени може Виолета влажни или какви пелени такви влажни? Виолета ги почнав од скоро за по дома и супер се затоа.
Од Стокомак пелените ми пропушти секоја една пелена од последното пакување. Буквално секоја пелена. Повеќе моча иначе сега, пие повеќе течности и повеќе моча, изгледа не се за мочковци.
Кои се овие Брјбилино пелени, добри ли се? За за малата не постоеа. Морам да му ги мењам Памперсов, многу ми корнат од сабајле.
Порано беа Дајперс, сменето им е името, а со тоа и квалитетот. Мене не ми се допаѓаат, тесни, крути, дебели, плус не задржуваа каки кога ги пробавме, секоја пелена пропуштено во грбче.
За сите што користите на Бејбилов пелени од ДМ, со симната цена се од 1ви месецов, 399 денари пакување.
Ги користам за малата и супер ми се. По цела ноќ, не ми пропуштиле воопшто. За разлика од Виолета белите, овие некако потенки ми делуваат. Други немам користено, па и неможам некоја споредба да дадам.
Пред некој ден ги гледав, мислам дека беа некои си 250/260 денари, точно ич неможам да се сетам. А ако прашуваш за колку има внатре, 28 парчиња.
Какви мислиш ти такви, мила. Ако не му одговараат, секогаш можеш да ги смениш. Јас здравје во план сум да почнам со babylove, па ќе видам како ќе му бидат на бебо.
Пафис некаде на акција? Во Зефин изгледа им завршија залихите. Кои се подобри, Актив или Сензитив?Што е разлика кој пробал?
Барај во која аптека има, кај нас тука во Ѓорче имаше во таа кај Поликлиника и види онлајн. Јас ги зимам тие фешн.