Babylino se debeli i poveke apsorbiraat. Jas koristam Babylino za navecer a Pufies za preku den. Isto se mislam sega gakicki da zemam zosto mi bega na menjanje.
Како со кодот неможам да се снајдам сакав памперс да земам, неважечки код ми пишува а нема коментари во реклама па сумливо ми беше
Хагис ако ги најдеш се најслични на бејби лав, ги имаше во Тинекс, не сум сигурна дали ги има уште. Памперс актив се исто тенки и убави. Пробај ги и бејби лино, дебели се но таман за зимава а доста се погодени за нас. Јас сега земав бејби лав бр 5, мене не ми мирисаат, земав и џамбо пакување ни тие не мирисаат па изгледа до серија некоја така се имаше погодено
Памперс актив. Смрдат кога ќе се препунат ама една пелена ми нема припуштено, а синко машала си пие 2 шишиња млеко во рок од 10 саати дур спие.
Мајки искуство со пелени Молфикс? Гледам во Плодност им ги ставаат на новороденчињата, па си реков треба да се добри?
Погоре една членка @Spidy кажа дека била задоволна ептен,башка и економични. Останува да пробаме па да видиме.
Од старт. Ги има во Цивил продавницата во Дајмонд баш во пакување Молфикс, во Зур се во мали пакувања како Т пелени, ама на самата пелена пак пишува молфикс. И последно снаа ми ми ги најде во некој дукан во Чаир, ама не знам како се вика. 750 ден за 90 пелени беше најголемото пакување што го најдов, а во Зур се 20 пелени околу 180ден.
Pampers active baby 7 dali ima nekade? Ne gakicki, peleni nigde ne mozam da najdam. Probav vecer Can bebe dali se dobri?