Дали се овие океј за почеток? И дали има од nature линијата број 1 ? Дека само премиум успеав да најдам
Според килажата ми беа точно. Бебе е моментално во 4ка, пишува 7-14 кила, почнав да ги користам кога беше 8 кила.
Мамички предложете ми памперс кој е поширок во овој дел тука. Моментално користиме актив бејб 6ка но кога кака нон стоп ни пропушта..
Бејбилино се баш убаво големки во тој дел. На поклон добив актив бејби , а истиот ден земавме бејбилино и ги комбинирам сега. Преку ден актив, навечер бејбилино.
Цела вечер тераме со една пелена и немаат пропуштено до сега ниту еднаш. Убави се, пријатни на допир. За зимно време се одлични. Пример памперс актив бејби се потенки он нив, ама многу ми мирисаат. Ич не сум задоволна, а цена за машала имаат.
Violeta kako ste zadovolni? Odgovaraat li na brojce ili pomali se, na primer vo sporedba so Puffies? Sum citala deka xxl pakovanjeto se rasipani, a malite se ok
Isto majka, pampers koristis neli? Ovoj problem pocna kaj nas od 6 br i deka 7 nema pa zedov Can bebe katastrofa denes em kaka izl em mocka. Ke probam pak denes ako ne menuvam dr.
Биби колку пари се овие? Ти пропуштиле навечер? Јас не му мењам навечер пелена, а пие млеко. Памперсот мислам дека кило тежи сабајле, ни еднаш не пропуштиле.
517 беа на акција во Зегин. Ама и тука негде е цената редовна. Најефтини се таму. Ниту еднаш немаат пропуштено, а не менувам пелена навечер. Полна е сабајле.