Јас не бев задоволна од 6ка XXL. На толку фалење, ги купив еднаш и толку, многу пропуштаа.. Едно позитивно нешто е што не мирисаа
Edno prasanje na pakuvanjeto na Pampers active baby ima i 4+,dodeka kaj nas mi vrlat nema na nasiot pazar? Dali nekoj ima kuleno nekade sakam da probam bidejki 5 se golemi a 4 nekako se smaluva veke
Јас имам најдено во Верото до City mall. Ретко се наоѓаат, ама генерално сум ги купувала во Веро. Побарај и во Веро центар.
Бејби Лов 4-ката немаат индикатор? Или мене вакво пакување ми се погоди? Нема ниту позади како џепче? Која е поентата?
4ка ниедни немаат индикатор. За џепче не сум сигурна, ама мислам и то нема, нема потреба почнува каката да е погуста. Инаку и Бејби лавот не ни чинат, пропуштаат и виснуваат од мочки надоле
Да, баш вчера разгледувајќи видов дека од 4-ка нагоре ниедни немаат. Немаат ни џепче. Јас 3-ката Бејби Лов првпат ја купив пред месец време, задоволна бев, ништо поразлични не ми беа од Памперс премиум, кои ми мирисаа веднаш после мочкање. Ќе видиме како ќе тераат, помалото пакување 4-ка го земав. Дека со Мики Маус се некои пакувања, многу ми се слатки. А, за цената, ептен исплатливи.
Мене слипи ми излегоа далеку подобри од виолета.. Потрошив пакување 6ка, сега 7ца земав малку поголемки му се ама кај и да е ќе ги пополни. Инаку да, имаат индикатор и за цената мислам се солидни.
За 3ипол месеци мислам нема пелени што не ги пробавме Ќе ги издвојам: Пјур од Жито како најевтина варијанта сосема океј за преку ден бидејќи и онака менувам на 2/3 часа..Помал калап се од другите и имаат индикатор, јас сум презадоволна. Слипи се исто, со тоа што се подебелки за еден слој и издржуваат и навечер. Бекутан земав и мене екстра ми се погодија за навечер, подебелки се, еве бебе синоќа 8ч спиеше, сабајле беше фул мочан без да мириса или да пропушти.. Останато имам пробано Канбебе и ми се океј, ништо посебно.. Бебе кака на 7-8 дена огромна количина уште од раѓање и до сега ниедна не пропуштила, мислам најважно е да се добро наместени или да не ги измести бебе со мрдање..
А пјур не ти држат навечер? Никогаш не сум имала проблем навечер со нив... Да не имаш инфо дали ќе снемува пјур бејби? Зашто нема ич на залиха.
Искрено не сум пробала навечер бидејќи си викам ако за 2/3ч се фул како ли ќе издржат 8 часа Инаку и јас ги купувам во 2 различни маркети, ми кажаа има на лагер секаде сите бројки ама мн брзо се трошат, затоа ако начекам да си земам 2/3 пакувања што така и направив и со 3 и со 4.
Незнам јас бев скроз изненадена од тоа колку држеа навечер... Онака пелената прозирна и држи мочките внатре. Тоа ко користевме 2ка мислам... 4ка нема напунето толку сеуште. Само, мојава се буди сред вечер да и сменам пелена мислам навика и стана. А и мене ми е посигурно зошто знае да какне навечер... А залиха да, и јас си правам коа ќе најдам. Тука кај нас само 2ки останати се и веќе месец дена на попуст се.