Виолета котон белото пакување. Супер беа. Искористив две пакетчиња, па после се префрлив на бејбилино. Пробавме и памперс актив, на поклон добивме , ама колку смрдеа на едно мочкање аууу.
Pampers premium care za dvete i super pominav.So ogled deka dada izleze osetliva na se i sesto tie ne spasija.Za bebo sega pampers premium do 4mesec posle smeniv na active baby i dobro e nemamenproblem sega za sega.
Актив имаат гел. Премиум се 100% памук. И мојата од премиум ја префрлив на актив. Не дека имам многу пробно. Само тие од дм. Ама и виснуваа скроз без врска. А со Памперс никогаш сум немала ваков проблем.
609 Јас одамна немав земено Виолета а баш долго време ги користев . Вчера купив два пакети . Не се расипани ,напротив. Како поарни дури да ми се сега
Kako sto bi pisale premium se pamuk pomeki se i na lasticite se ponezni. Active se veke so kanali za vpivanje kako vo segmenti ja sobiraat mokracata imaat pocvrsti lastici na butkite i se kako dve za veke razdvizeni deca se podobri da ne prokisnat lesno.I na cena premium se malju poskapi i pomali pakuvanjata se na pocetnite brojki.Momentalno Zegin i Eurofarm imaa akcija za Pamers Premium Care ako sega sakate da zemate.
Земав бејбилино сензитив од зегин, топ акција имаат. Искрено очекував да се поубави многу се некако крути..шарата преслатка, имаат индикатор, најцврста лепенка до сега..ама останувам фан на пјур, слипи и бекутан
Za novorodence babylove zemav od 2-5 kg najmaleckite mislenje nekoj sto gi ima koristeno da ne pogresiv so niv ne citav prethodno komentari