Da de novo pakovanje ama kilazata e razlicna, se prasuvam dali goleminata na pelenite e razlicna radi kilazata
За тие што користат Pufies sensitive (пелени и гаќички). Во Тинекс има акција, 695 денари, плус 100 поени на картичка, плус оваа мекана овчичка. Спојлер
Мене и бејби лино почнаа да ми пропуштаат, а толку се фалени тука… Не знам какви да земам, се мислев памперс ама читам дека доста членки не се задоволни бидејќи од нив се појавувал осип..
Јас сум многу задоволна од виолета (виолетовото паковање) навечер по 12ч фул пелена никогаш не ми се случило да ми претече еве веќе 4месеца незнам дали сте ги користеле
Да не користиш помал или поголем број па затоа да ти пропуштаат? Јас му ставав памперс актив и бев задоволна не ми пропуштаа. Ги сменив дека ми мирисаа на лек и не го можев мирисот. Сега му ставам бејбилино супер сум задоволна и од нив. Плус имаат индикатор, а памперс актив 3 немаат индикатор. Се надевам нема да почнат да пропуштаат.
И јас, најзадоволна досега од сите пелени што ги земавме. Скоро и да не ми пропуштиле, мекани се, не се дебели и немаше иритации од нив.
И јас последно купив Пуфис, на акција во Зегин. Мене до сега најубава пелена ми се. Најточни и се, наубав калап. Многу еластични лепенки...
Немаат ни сензитив, ни фешн. Бејбилино имаат. И тие ги користиме повремено. Освен што се подебелки, сме немале мака со пропуштање.
Има ли Пуфис 4ка и која цена се? Зегин има само 5ка и 6ка. Ние користевме Памперс, ми смрдеа, да сменив на Бејбилино, 3 пати ми пропуштија плус дебелки се, па начекав Памемперс на попуст во Кам, пак купив ама не ги можам, премногу смрдат насабајле, преку вреќа ги осеќам. Пуфис ми се единствени непробани пелени со двеве деца.
Jas koristev Puffies ama se prefrliv na Violeta sega. Poubavi mi se Violeta nekako. Potenki, pobeli nekako poubav sostav. Nekogas znaea Puffies 1+1 da mi mirisaat kako na benzin zavisi kako ke se pogodese pakovanjeto. Posledno pocnaa i da mi propustaat pa gi smeniv. Ke vidime kako ke se pokazat Violeta mada do sega se ok. So prvoto samo Violeta koristev ama nema sporedba so tie od pred godini sto bea. Inaku mislam najisplatlivi se na ananas toa mesecno pakovanje sto im e, so dva paketa vnatre.. ne sum zemala od tamu da gi dotrosam ovie pa ke naracam.
Дали број 4 пелени се користат најмногу време? Јас испонапраив залихи си викам да не ми ги порасне брзо ама па се 7-18кг повеќето, што реално се многу кг во прашање..а ние уште сме со 3че 6640г сме