Сите речиси Од дома што имам Pure 7-16 Violeta 7-18 Bekutan 7-18 Canbebe 9-14 Molfix 9-18 ..гледам Слипи 7-14 исто. Памперс и бејбилино со помалку разлика се..
Слипи 7ца можеш ама нас почнаа многу да ни пропуштаат. Сменив со памперс гаќички 6ка поголемки ми се од пелените 6ка. Топ се, издржуваат цела вечер а уште си пиеме млеко, а и преку ден доста течности, препорачувам!
Скоро сите 4ки се толкав размак... Што е уствари чудно зашто гаќичките слипи 4ка се помал калап од пелените, целите се некако кнап а пелените таман... Ми се свиѓаат гаќички језда далеку сме од одвикнување. Некако бебла е многу послободна во движењата...
Леле и јас направив залиха и тоа асална... Мислев дека бебла стана сензитивна на пелени, и што све не купив
Само да кажам Во зегин виолета ххл 4 и 5 со 104 и 94 пелени се 999ден. Најисплатливи од сите инаку што е со цените на слипи? ради подароците играчки, масички се поскапи од сите други
Дали забележа разлика во Виолета во новите што имаат линија што покажува дали пелената е полна .. некако мн ми се потенки и веке второ утро се буди мокра, и пропушта :/
Немаат индикатор..инаку се доста поголеми и од пјур, бекутан,канбебе и молфикс. Последни ќе ги трошам. Вака супер ми изгледаат, ни претенки ни предебели, мислам ќе држат навечер без проблем. Пробај поголемо бројче ако и пропуштаат, мене никогаш не ми пропуштила ниедна пелена дури и најевтините Инаку за 5ка не би знаела да кажам, ги земав за залиха ради цената, уште немам пробано Еве слика од 4ката
Огромна разлика се 4 и 5 на Виолета. За измеѓу има 4+ тие планирам да ги земам. Иначе и мене почнаа да ми пропуштаат ноќе дека спие на меше па цело меше и е мокро од сабајле. Па си викам да не и се големи 5 па ќе земам 4+ да пробам. И мислам дека ги сменија Виолета некако
Epa gi smenija, imam pogore pisuvano i sliki od pakovanjata. Mislam deka do kilazata e problemot sto e smeneta.
Јас сум од овие пелени презадоволна ги користиме долго. На почеток бевме со Sleepy ама многу пропуштаа уште првиот месец и одма сменив на овие. Навечер по 12ч. кога спие сабајле пелената фул мочки нема пропуштено и каки не ми пропуштаат само еднаш имаше пропуштено и тоа не беше убаво наместена пелената (дека мм ја менуваше )
Моето е 12 месеци па уште 4ка користи. Од почеток е на Pampers Premium Care и не планирам да му мењам, супер погодени му се. Добив тестери на Sleepy и Becutan и воопшто не ми се свиѓаат. Исто и CanBebe мислам дека користат во Ремедика, кога ќе му стават после преглед, одма се гледа разлика, полош квалитет.
i nie najdovme sega vo gtc....ama pred nekoe vreme snema,duri vrabotenite sami rekoa imalo nekoj problem
Девојки ај помош малце. Памперс премиум 5ка ставам скоео секое сабајле прокиснета пелената..8 и нешто кила е. Дои 4 некогаш 5 пати навечер... До скоро ставав 4ка викам ај поголеми, 6ката од колку се? Виолета да пробам? Инаку 8 и пол месеци, заспива 7 и пол 8 до 7 негде. Значи мк треба пелена да издржи 12 саати горе доле..
Ние сме 7кг скоро користам виолета пелени 4ка (од виолетовото паковање не белото) и сум презадоволна заспиваме од 19ч. до 20ч. спиеме до 7-7ипол. Сабајле пелената е фул мочки и никогаш до сега не ми пропуштиле ги користам од скоро сам старт виолетата. 4ката се од 7кг до 14кг а исто има и 4+ тие се од 9кг до 20кг па чим сте 8кг мислам дека и вас ќе ви одговара 4ката пробај види јас стварно сум задоволна многу