Проблемот е што баба не ги видела и ги отворила, а пакувањето е џамбо. Внатре има 2х60 пелени, односно 120
Жени кажете ми од кои пелени сте задоволни…користам памперс 4ка ама катастрофа…воопшто не упиваат..7 и пол кг сме..
Babylove ama novorodence imam sega mi se extra za nataka kje videme so golemoto koristev vekje pred da gi trgnam tie refysnite sto se vo kam ama ne mi teknuva na imeto tie najdobri mi se pokazaa od site
И јас користев babylove на почеток ама сега на 8кила многу пропуштаат претенки се дури најтенки пелени што сум видела
Пробај со babylino тие се дебели, baby love јас користам 10 кила е не пропуштиле до сега.. но индивидуално е Baby lino се доста дебели може ќе ви одговараат исто и can bebe ги фалеа тука
Sleepy naturals тие со зелена боја што се. Нас ни се погодија многу. Тука е со килажа моментално 3ка му ставам.
Јас преминав од Pampers Active Baby на Babylino 4ка. Презадоволна сум. Не ми пропуштила пелена до сега.
Бејбилав со Мики маус се поинакви од обичните, прекрасни се, многу се меки и убави, цената им е топ, имаат некое екстра ластиче и топ ми е. Мислам дека до крај со нив ќе си биде, грабнав на 15% попуст во Кам мол 3 пакети, па ќе видиме.
На кутијата е означено нешто знак дека се со мики маус? Да дотрошам купот Бејбилино и сакам потенки да и земам за како ќе се затопли.