Незнам зошто. Уште декември, познаник што работи во ДМ, ми кажа дека ќе го преместат. Каде е лоциран?
Минатата недела. Начекав попуст 15% се опуштив. На претходната страна има слика, неколку коментара под овој. што си го цитирала.
Не знам, знам дека кутиите што не се Мики маус брендирани знаеа да ми пропуштат, овие не, имаат ко ластиче едно кај нозете што ваљда добро држи.
Zdravo, koristam babylino peleni i bev prezadovolna no gi pustija na popust i kupiv 4 pakuvanja, se mrdnav sekoja vtora pelena propusta, nemozam da svatam kako dali jas gresam nekako ili pak defekni se nesto. Se mislam dali da smenam ili mozebi taa serija bea taka samo? Citam sto peleni se preporacuvaat no neznam koj kraj da go fatam sekoj razlicno kazuva, sovet nekoi peleni koi ne propustaat? Sto miskite za sleepy gakjicki? Gi razgleduvav i mozebi bi sakala gakjicki da probam, kakvo iskustvo imate ako nekoj gi probal vekje?
За гаќички слипи земи си поголем број, мал им е калапот. Инаку фини се. Пелени, ние пробавме многу, најзадоволна сум од пафис и пафис сензитив.
Во Органџиски ги користеа тие, и на одење дадоа 5-6 како поклон и влажни марамици. Не се сеќавам баш, ама мислам дека беа ок. Е тогаш беше новороденче, за други големини не знам.
Задоволна од пелените на Лидл и Алди. Веќе неколку месеци ги користам. Маж ми носеше од Лидл од Англија, а сега ни донесоа од Алди од Англија и се подобри. Пошушкави се на Лидл, овие се помеки, помазни. За тие пари 6-7фунти пакување од 72 пелени се супер. Тука буквално не дерат со цени и за пелени и за ад.
Јас па баш ќе пишував колку се ужас лупилу од лидл. Земав од бугарија гаќички луѓе секое мочкање од надвор беше влажна облеката. Менував на 1ч само да ги потрошам. Ужас За 1година дефинитивно виолета се покажаа единствено добри кај нас ни да пропушти ни да мириса
Кај нас памперс премиум. До душа други и не сум пробала ама овие мана не можам да им најдам. Мислам дека откако е роден до сега, еве тераме накај полни 7 месеци, еднаш само се случи да пропушти, и тоа очигледно не беше добро наместена пелената.
Тука не дерат со цени не само за пелени, ама за пелени па ептен. Јас со золва ми што зборам, нема споредба финансиски да растеш бебе тука и таму.
Последново пакување на Babylino, често се случува да е пропуштено дури и на места да се влажни алиштата кај што не очекувам, не се случило досега. Ќе им дадам шанса и со поголем број ако не си се враќаме на Пафис. Па може до лето и ќе се одвикне.
Sega imase edna serija bea defekni, jas samo na babylino sum i kosata mi se krevase a imav kupeno 4 pakovanja od istite, abe ludilo sekoja vtora pelena propusteno kaj nodzeto. No eve najdov od “normalnite” i ni edna pelena nema propusteno a vtoro pakuvanje koristam vekje.
И ние сме на Бејбилино. Што е разликата од портокалово и зелено пакување? Еднаш такви, еднаш други ми даваат.
Ovie sto mi propustaa site bea zeleno pakuvanje, sega bash vnimavav da zemam portokalovo pa da vidam i eve ne propustile ni ednas, nemam obrnato vnimanie da procitam na pelenite nesto da ima razlika kako zemja na proizvodstvo, sledno bash ke vidam.
На мојава до сега од ниту едни и нема пропуштено, плус и по 12 саати ноќно време. Ама разликата која е ќе проверам.